Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η IKEA «τρολάρει» επικά «Τα Φιλαράκια» και το viral «PIVOT» του Ρος

Η IKEA «τρολάρει» επικά «Τα Φιλαράκια» και το viral «PIVOT» του Ρος

Με μια μικρή περιήγηση στο διαδίκτυο από την περασμένη εβδομάδα, θα γνωρίζετε ότι όλοι μιλούν για ένα πράγμα: την επανένωση της σειράς «Τα Φιλαράκια». Η σειρά που έχτισε την ποπ κουλτούρα είναι κάτι που οι οπαδοί θέλουν εδώ και χρόνια, και ναι, είναι τελικά εδώ.

Με μια μικρή περιήγηση στο διαδίκτυο από την περασμένη εβδομάδα, θα γνωρίζετε ότι όλοι μιλούν για ένα πράγμα: την επανένωση της σειράς «Τα Φιλαράκια». Η σειρά που διαμόρφωσε την ποπ κουλτούρα είναι κάτι που οι οπαδοί θέλουν εδώ και χρόνια, και ναι, είναι τελικά εδώ.

Ακριβώς εγκαίρως για τη μεγάλη ειδική, η τελευταία διαφήμιση του IKEA Singapore είναι μια ανατροπή σε μια από τις πιο σημαντικές και πιο αστείες σκηνές της σειράς.

Θυμάστε σίγουρα τότε που ο Ρος, η Ρέιτσελ και ο Τσάντλερ δυσκολεύτηκαν να ανεβάσουν αυτόν τον τεράστιο καναπέ στο σπίτι;

Όσοι έχουν μετακομίσει σε διαμέρισμα με μεγάλα έπιπλα, θα γνωρίζουν καλά τον αγώνα για να μπούνε όλα τα έπιπλα στο σπίτι. Μερικά μάλιστα όχι μόνο είναι βαριά, αλλά τις περισσότερες φορές δεν μπορούν να χωρέσουν καν από τις πόρτες!

Λοιπόν, με τους καναπέδες του IKEA, τέτοιοι προβληματισμοί δεν θα υπάρξουν ξανά. Ο σουηδός κατασκευαστής που ειδικεύεται στα έπιπλα επίπεδης συσκευασίας, συμπεριλαμβανομένων των καναπέδων, υπόσχεται πως χωράει παντού! Δεν χρειάζεται να δοκιμάσετε και να πιέσετε ογκώδη αντικείμενα μέσα από στενές πόρτες.

Μια έκδοση που μοιάζει με αυτή της αμερικανικής κωμωδίας είναι ο καναπές EKTORP του IKEA, ο οποίος χωράει τρεις. «Θα μπορούσε να είναι ευκολότερο με καναπέδες;» ρωτά η εταιρεία. Πράγματι, οι τρεις χαρακτήρες θα μπορούσαν να έχουν περάσει πολλά λιγότερα αν απλά έπαιρναν έναν καναπέ από την δημοφιλή εταιρεία.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024