
Τζένη Χειλουδάκη: Η φωτογραφία μετά το χειρουργείο – «Αυτά τα φρικτά σαπισμένα πράγματα βγήκαν από…»
Η Τζένη Χειλουδάκη, που μένει πια μόνιμα στην Κρήτη, αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και χρειάστηκε να αφαιρέσει το στήθος της
Η Τζένη Χειλουδάκη, που μένει πια μόνιμα στην Κρήτη, αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και χρειάστηκε να αφαιρέσει το στήθος της.
Μάλιστα, η ίδια, που συνηθίζει να μοιράζεται τα πάντα με τους φίλους της στα social media, ανέβασε φωτογραφίες αμέσως μετά την επέμβαση.
«Ξύπνησα μωρέ… Σας αγαπώ… Όλα καλά» έγραψε μεταξύ άλλων στο λογαριασμό της στο Facebook, με μια φωτογραφία, την οποία τράβηξε αμέσως μετά το χειρουργείο.
Δείτε την ανάρτησή της
Μάλιστα, έκανε και δεύτερη ανάρτηση, μαζί με τους γιατρούς που την παρακολουθούν. Εξήγησε ότι η κατάστασή της ήταν σοβαρή και μάλιστα κάποια στιγμή, οι γιατροί σκέφτηκαν να διακόψουν την επέμβαση όμως η δυνατή καρδιά της τη βοήθησε και όλα πήγαν καλά. «Η πρόληψη το παν» αναφέρει στην ανάρτησή της.
- ΗELLO!: Αφιέρωμα στη Γωγώ Μαστροκώστα
- Η UEFA για τον Παρασκευά Άντζα: «Οι σκέψεις μας με την οικογένεια, τους φίλους και τους πρώην συμπαίκτες του»
- Η επιστροφή που «αναστατώνει την ελληνική πολιτική σκηνή» – Οι πρωτοβουλίες Τσίπρα «ταξιδεύουν» εκτός συνόρων
- Ποιοι και γιατί είχαν συμφέρον να δοθούν στη δημοσιότητα οι εικόνες από το Telecom Center;
- Θεσσαλονίκη: Σκότωσε τον πατέρα του με πάνω από 14 χτυπήματα στο πρόσωπο
- Γαλλία: Τραπεζίτης κακοποιούσε συστηματικά την πρώην σύντροφό του – «Σταμάτησα να μετράω στους 487 άνδρες»


