Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Απίθανα πράγματα από τον Τζέισον Τέιτουμ. Ο άσος των Σέλτικς σημείωσε 50 πόντους απέναντι στους Νετς και οδήγησε την Βοστώνη στη νίκη με 123-119 απέναντι στους Νετς, μειώνοντας τη σειρά σε 2-1.
Οι Νετς ξεκίνησαν εντυπωσιακά το ματς και προηγήθηκαν με 19-4, δείχνοντας έτοιμοι να κάνουν το 3-0 στη σειρά. Αλλά ο Τέιτουμ δεν επέτρεψε να συμβεί κάτι τέτοιο, ανέλαβε δράση και στο φινάλε της πρώτης περιόδου η Βοστώνη ήταν μπροστά με 33-32.
Στην τρίτη περίοδο η διαφορά άνοιξε στους 12 πόντους για τους Σέλτικς, οι οποίοι τελικά κατάφεραν να φτάσουν στη μεγάλη νίκη με 123-119, με τον Τέιτουμ να έχει 50 πόντους με 13/15 βολές, 11/19 δίποντα, 5/11 τρίποντα, 7 ασίστ. 23 πόντους σημείωσε ο Σμαρτ, ενώ ο Τόμπσον είχε 19 πόντους και 13 ριμπάουντ.
Από το Μπρούκλιν ο Χάρντεν πέτυχε 41 πόντους με 12/13 βολές, 4/6 δίποντα, 7/11 τρίποντα, 10 ασίστ και 7 ριμπάουντ, ο Ντουράντ είχε 39 πόντους με 9/12 βολές, 9/13 δίποντα, 4/9 τρίποντα, 9 ριμπάουντ, ο Ίρβινγκ 16 πόντους.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!