Η δημοφιλής παίκτρια του MasterChef μοιράζεται την εμπειρία της από το ριάλιτι μαγειρικής και μιλά για τις δυσκολίες που βίωσε και την έκαναν τον άνθρωπο που είναι σήμερα

Η δημοφιλής παίκτρια του MasterChef μοιράζεται στο ΟΚ! που κυκλοφορεί με τα ΝΕΑ Σαββατοκύριακο, την εμπειρία της από το ριάλιτι μαγειρικής και μιλά για τις δυσκολίες που βίωσε και την έκαναν τον άνθρωπο που είναι σήμερα.

Πώς βρέθηκες στο MasterChef;

Ήταν μια απόφαση της στιγμής. Όταν συμπλήρωσα την αίτηση δεν ήμουν σίγουρη ότι τελικά θα πήγαινα. Παρακολουθούσα πάντα το MasterChef  αλλά δεν μπορούσα να πάρω μέρος γιατί η κόρη μου ήταν πολύ μικρή. Τώρα που είναι 4,5 ετών, ήταν η ιδανική στιγμή. Διότι και του χρόνου που θα πάει Α’ Δημοτικού δεν θα την άφηνα, γιατί ξέρω πόσο σημαντική είναι για ένα παιδί η πρώτη του χρονιά στο σχολείο. Οπότε ή θα γινόταν τώρα ή ποτέ.

Ή θα έμενα στο μαγειρείο μου και θα έφτιαχνα παστίτσιο και μουσακά για μια ζωή ή θα αναζητούσα έναν τρόπο για να εξελιχθώ. όταν με πήραν τηλέφωνο για να περάσω από οντισιόν, το συζήτησα με τα μέλη της οικογένειάς μου και μου διέλυσαν τους φόβους που είχα για το παιδί κυρίως, γιατί ήξερα ότι θα ήταν όλοι δίπλα του. Και για να είμαι ειλικρινής, δεν φανταζόμουν ότι θα έφτανα τόσο μακριά. 

Γιατί το λες αυτό;

Περίμενα ότι θα ήμουν η πρώτη που θα αποχωρούσα, Δεν φανταζόμουν με τίποτα ότι θα έμενα τεσσερισήμισι μήνες στο MasterChef.

Τι σε δυσκόλεψε περισσότερο μέσα στο παιχνίδι;

Η απουσία του παιδιού μου, ήταν κάτι που δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Στην αρχή ήθελα να φύγω… Αλλά αφού πέρασαν δύο εβδομάδες που ήμασταν στην καραντίνα και άλλη μια εβδομάδα με τις οντισιόν για να φτάσουμε στα bootcamps, έλεγα από μέσα μου: «Έδωσες έναν μήνα από τη ζωή σου και θα πάει χαμένος;». Οπότε κρατιόμουν μέρα με τη μέρα και έτσι την έβγαλα μέχρι το τέλος.

Παρ’ όλα αυτά όταν αποχώρησες έκλαψες πολύ.

Ναι και θυμάμαι κιόλας που είπα «Τόσο καιρό λύσσαξα να φύγω και τώρα δεν θέλω». Ήταν πολύ συγκινητική η μέρα της αποχώρησής μου. Με συγκίνησε πολύ ο τρόπος που με αποχαιρέτησαν κάποιοι από τους συμπαίκτες μου αλλά και άτομα της παραγωγής με τα οποία δέθηκα αυτούς του μήνες που συνεργαστήκαμε. Είμαι και ευσυγκίνητη, οπότε ήταν λογικό να κλάψω.

Διαβάστε περισσότερα το OK! που κυκλοφορεί με τα ΝΕΑ Σαββατοκύριακο.
Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr