Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
House of Fame: To συγκινητικό τραγούδι που έγραψε ο Πάνος Μεταξόπουλος για τον γιό του

House of Fame: To συγκινητικό τραγούδι που έγραψε ο Πάνος Μεταξόπουλος για τον γιό του

Ένα τραγούδι αφιερωμένο στους σπουδαστές του House of Fame τραγούδησε ο Πάνος Μεταξόπουλος στο τελευταίο live της μουσικής ακαδημίας.

Ένα τραγούδι αφιερωμένο στους σπουδαστές του House of Fame τραγούδησε ο Πάνος Μεταξόπουλος στο τελευταίο live της μουσικής ακαδημίας.

Πρόκειται για το κομμάτι «Σε ποιο σύννεφο κοιμάται το φεγγάρι» του γιου του, με τον διευθυντή να είναι συγκινητικός με την ερμηνεία του.

Ο Πάνος Μεταξόπουλος μίλησε για το τραγούδι και στη συνέχεια συμβούλευσε τους σπουδαστές να μείνουν όρθιοι ό,τι και να γίνει και ακόμα κι αν η πόρτα κλείσει.

«Είναι μία φράση που μου την είχε πει ο γιος μου όταν ήταν πέντε ετών. Τον πήγαινα σχολείο και μου είπε: «Μπαμπά μπορώ να σε ρωτήσω κάτι; Σε ποιο σύννεφο κοιμάται το φεγγάρι;» Όταν μπήκαμε, λοιπόν, στην Ακαδημία και μιλάγαμε, σκέφτηκα ότι ήθελα να κάνω κάτι για τα παιδιά. Να βρω ένα τραγούδι και να τους το πω. Να μιλήσω με τη γλώσσα τους.

Βρήκα, λοιπόν, αυτούς τους στίχους που ήταν του γιου μου, οι οποίοι είναι μέσα στην καρδιά μου και συμπλήρωσα εγώ μετά τους υπόλοιπους. Μέσα σε πέντε μέρες έγινε αυτό. Θέλω να εκφράσω την αληθινή μου αγάπη προς τους μαθητές και ότι θα μείνουν όρθιοι ότι κι αν γίνει, όσο κι αν η πόρτα κλείνει και θα κοιτάζουν αυτό που αγαπάνε κατάματα. Και όταν τα φώτα κλείσουν, τα χρόνια περάσουν και γυρίσουν πίσω και δουν ότι ίσως δεν τα κατάφεραν, εάν πραγματικά αυτό που κάνουν το αγαπούν, τότε πιστέψτε με θα είναι πάρα πολύ γεμάτοι» είπε συγκινημένος ο διευθυντής της Ακαδημίας μετά το τέλος του τραγουδιού.

Ο ίδιος ζήτησε και την κριτική της επιτροπής με τον Φοίβο να του λέει με χιούμορ «Δεν έχω υπογράψει τέτοιο συμβόλαιο. Εντυπωσιάστηκα από το βιμπράτο».

Από την άλλη ο Γιάννης Πλούταρχος τον αποθέωσε για την υποκριτική του. «Ένιωσα συγκίνηση», τόνισε.

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024