Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρίγκιπας Φίλιππος: Ποιους μη γαλαζοαίματους συμπεριέλαβε στη διαθήκη του - Δεν ξέχασε ούτε τον Χάρι

Πρίγκιπας Φίλιππος: Ποιους μη γαλαζοαίματους συμπεριέλαβε στη διαθήκη του – Δεν ξέχασε ούτε τον Χάρι

Σύμφωνα με μία βασιλική πηγή, κύριος δικαιούχος της περιουσίας του θα είναι η βασίλισσα Ελισάβετ. Ωστόσο «σε αντίθεση με άλλους βασιλείς, ο πρίγκιπας Φίλιππος θα είναι γενναιόδωρος για τους τρεις άντρες, που τον φρόντιζαν», ανέφερε η πηγή

Τρεις στενούς του υπαλλήλους συμπεριέλαβε στη διαθήκη του, σύμφωνα με βασιλική πηγή, ο πρίγκιπας Φίλιππος που έφυγε από την ζωή τον Απρίλιο σε ηλικία 99 ετών.

H περιουσία που άφησε πίσω του ο δούκας του Εδιμβούργου εκτιμάται σε 42 εκατ. δολάρια και, όπως φαίνεται, δεν θα μοιραστεί μόνο σε μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Σύμφωνα με μία βασιλική πηγή, κύριος δικαιούχος της περιουσίας του θα είναι η βασίλισσα Ελισάβετ. Ωστόσο «σε αντίθεση με άλλους βασιλείς, ο πρίγκιπας Φίλιππος θα είναι γενναιόδωρος για τους τρεις άντρες, που τον φρόντιζαν», ανέφερε η πηγή.

Στα άτομα, που επέλεξε ο δούκας του Εδιμβούργου περιλαμβάνεται ο γραμματέας του, Άρτσι Μίλερ Μπέικγουελ, ο βοηθός του, Γουίλιαμ Χέντερσον και ο υπηρέτης του, Στίβεν Νιντοζάντιλο.

Και οι τρεις άντρες ήταν πολύ κοντά στον δούκα στα τελευταία του χρόνια με τον κο Μίλερ να εκπροσωπεί τον Δούκα σε πολλές επίσημες εκδηλώσεις όταν δεν μπορούσε να παρευρεθεί. Ο Χέντερσον και ο Στίβεν Νιντοζάντιλο έμεναν μαζί με τον Φίλιππο κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην κατοικία Γουντ Φαρμ στο βασιλικό κτήμα Σάντριγχαμ του Νόρφολκ. Ο Χέντερσον ήταν μαζί του τις δύο τελευταίες μέρες του στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

Επιπλέον, ενώ όλοι πίστευαν ότι ο πρίγκιπας Χάρι δε θα έχει κανένα μερίδιο από την περιουσία του παππού του, μετά την αποχώρησή του από την βασιλική οικογένεια, εκείνος έδειξε ότι δεν κρατάει καμιά κακία και συμπεριέλαβε και τον εγγονό του στη διαθήκη του.

«Ο Φίλιππος δεν ήταν το είδος του χαρακτήρα, που θα τιμωρούσε έναν εγγονό για κακή συμπεριφορά. Ήταν ένας πολύ δίκαιος και καλός άνδρας. Ποτέ δεν κρατούσε κακία», ανέφερε η ίδια πηγή, που σημείωσε ότι τα παιδιά του -ο πρίγκιπας Κάρολος, η πριγκίπισσα Άννα, ο πρίγκιπας Έντουαρντ και ο πρίγκιπας Άντριου- θα μπορέσουν να πάρουν ό,τι θέλουν από τη συλλογή των 13.000 βιβλίων στο Ανάκτορο του Μπάκιγχαμ.

Τα περισσότερα βιβλία είχαν μεταφερθεί στο Γουντ Φαρμ, όπου ο πρίγκιπας Φίλιππος πέρασε ένα μεγάλο μέρος της ζωής του από τότε που αποσύρθηκε από τη δημόσια ζωή, αλλά τώρα όλα έχουν επιστραφεί στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024