Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 9-11: Θρυλικά κορίτσια και στον Λαιμό, έτοιμα για το τρεμπλ!

Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 9-11: Θρυλικά κορίτσια και στον Λαιμό, έτοιμα για το τρεμπλ!

Ο Ολυμπιακός εμφάνισε ένα πολύ καλό πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο, βελτίωσε την άμυνα του και επικράτησε με σκορ 9-11 της Βουλιαγμένης, κάνοντας το 2-0 στη σειρά των τελικών

Ο Ολυμπιακός εμφάνισε ένα πολύ καλό πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο, βελτίωσε την άμυνα του και επικράτησε με σκορ 9-11 της Βουλιαγμένης, κάνοντας το 2-0 στη σειρά των τελικών.

Η Βουλιαγμένη φάνηκε πιο έτοιμη στην εκκίνηση του παιχνιδιού, όμως οι παίκτριες του Χάρη Παυλίδη ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους στο αμυντικό κομμάτι και πήραν τη νίκη, που τις φέρνει μια ανάσα από το πρωτάθλημα και το τρεμπλ.

Οι ερυθρόλευκες ξεκίνησαν με γκολ την αναμέτρηση, όμως οι γηπεδούχες ανέτρεψαν άμεσα την κατάσταση παίρνοντας τα ηνία του αγώνα, τα οποία και διατήρησαν σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Εκεί ο Ολυμπιακός προσπαθούσε να βρει τις λύσεις επιθετικά, όμως η αμυντική του λειτουργεία δεν του επέτρεπε να πλησιάσει κι άλλο στο σκορ.

Στο δεύτερο μέρος όμως όλα άλλαξαν κυρίως χάρη στις αλλαγές του κ. Παυλίδη. Έτσι οι Πειραιώτισσες έσφιξαν την άμυνα τους, βρήκαν τις απαραίτητες λύσεις στην επίθεση και από εκεί που ήταν πίσω 7-5, βρέθηκαν με ένα γρήγορο 4-0 να προηγούνται 7-9.

Στη συνέχεια διαχειρίστηκαν σωστά το παιχνίδι, δεν απειλήθηκαν από τις αντίπαλές τους και εν τέλει επικράτησαν με σκορ 11-9, κάνοντας το 2-0 στη σειρά. Έτσι βρίσκονται μια ανάσα από το πρωτάθλημα και την ολοκλήρωση μια εντυπωσιακής σεζόν που περιλαμβάνει τη Euroleague, αλλά και το Κύπελλο.

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 3-4, 1-3, 1-2

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Αντι Μελιδώνη): Κοτσιώνη, Ανδρεάδη, Χυδηριώτη, Μουστακαρία, Γιαννοπούλου, Ξενάκη, Νίνου 3, Μ. Πάτρα 2, Κώτσια 2, Β. Διαμαντοπούλου 1, Κοντονή 1, Καϊάφα, Ειρ. Πάτρα, Καλογεροπούλου, Σάντα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Χρ. Διαμαντοπούλου, Ελευθ. Πλευρίτου 2, Μπενέκου, Ελευθεριάδου, Κανετίδου 1, Αβραμίδου 1, Σιούτη 1, Μαργ. Πλευρίτου 1, Χαλδαίου, Β. Πλευρίτου 3, Τσουκαλά 1, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου, Τορνάρου, Τριχά.

Sports in

Το ξέσπασμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στο πέναλτι που χάρισε την πρόκριση στην Κ19 στον τελικό (vid)

Δείτε πως «ξέσπασε» ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο νικητήριο πέναλτι του Λιατσικούρα το οποίο χάρισε την πρόκριση στον Ολυμπιακό για τον τελικό του Youth League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024