Η Ευρωλίγκα τίμησε τη μνήμη του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου
Πριν από την έναρξη του πρώτου ημιτελικού του Final 4 ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Αναντολού Εφές η Ευρωλίγκα τίμησε τη μνήμη του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου
Τη μνήμη του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου τίμησε η Ευρωλίγκα πριν από την έναρξη του πρώτου ημιτελικού του Final 4 ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Αναντολού Εφές.
Συγκεκριμένα, πριν από το τζάμπολ της σπουδαίας αναμέτρησης της Κολωνίας κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, με τη διοργανώτρια αρχή να τιμάει τη μνήμη του πατέρα των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου.
Ο Κριστιάν Κίβου προσλήφθηκε μετά την αποχώρηση του Ιντζάγκι και κατάφερε να απαντήσει στους επικριτές του με πράξεις. Η Ίντερ κυριάρχησε στο πρωτάθλημα και το κατέκτησε τρεις αγωνιστικές πριν τη λήξη
Ο Ράφα Μπενίτεθ έδωσε την αίσθηση ότι συνεχίζει κανονικά τη δουλειά του στον Παναθηναϊκό, όμως στην πραγματικότητα έφτιαξε το αφήγημα του για το «διαζύγιο».
Σαρωτική η Νότιγχαμ Φόρεστ, διέλυσε με 3-1 την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» – Δύο γκολ ο Αβονίγι (2’, 52’), ένα ο Ιγκόρ Ζεσούς (15’) – Έφευγαν από το 75’ οι οπαδοί των γηπεδούχων.