Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όταν ο Μητσοτάκης γνώρισε τον Πίνατ ...στον Μισέλ

Όταν ο Μητσοτάκης γνώρισε τον Πίνατ …στον Μισέλ

Τόσο χτες κατά την υποδοχή του προέδρου του ευρωκοινοβουλίου Νταβίντ Σασόλι όσο και σήμερα κατά την υποδοχή του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ, ο Πινάτ βγήκε ως καλός οικοδεσπότης στα σκαλιά του Μαξίμου περιμένοντας τον καλεσμένο του πρωθυπουργού

Καθημερινά καθήκοντα επί της υποδοχής ασκεί πλέον στο μέγαρο Μαξίμου ο Πίνατ που εξελίσσεται σε έναν από τους διασημότερους σκύλους στην Ελλάδα.

Το αδέσποτο τετράποδο που υιοθέτησε προ ολίγου καιρού ο πρωθυπουργός και το οποίο κατοικοεδρεύει στο πρωθυπουργικό γραφείο καθημερινά εμφανίζεται στις φωτογραφίες όπου ο κ. Μητσοτάκης υποδέχεται τους υψηλούς καλεσμένους του.

Τόσο χτες κατά την υποδοχή του προέδρου του ευρωκοινοβουλίου Νταβίντ Σασόλι όσο και σήμερα κατά την υποδοχή του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ, ο Πίνατ βγήκε ως καλός οικοδεσπότης στα σκαλιά του Μαξίμου περιμένοντας τον καλεσμένο του πρωθυπουργού.

Το θέαμα αυτό δεν περνάει απαρατήρητο και από όσους περνούν το κατώφλι του Μαξίμου για να συνομιλήσουν με τον πρωθυπουργό και ο Πίνατ γίνεται θέμα συζητήσης ανάμεσα στον κ. Μητσοτάκη και τους καλεσμένους του.

Μέσα σε αυτό το κλίμα το συμπαθές ζωάκι κερδίζει πάντα και τα απαραίτητα χάδια τόσο από τον κ. Μητσοτάκη όσο και από τους καλεσμένους που υποδέχεται.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024