Τόσο χτες κατά την υποδοχή του προέδρου του ευρωκοινοβουλίου Νταβίντ Σασόλι όσο και σήμερα κατά την υποδοχή του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ, ο Πινάτ βγήκε ως καλός οικοδεσπότης στα σκαλιά του Μαξίμου περιμένοντας τον καλεσμένο του πρωθυπουργού

Καθημερινά καθήκοντα επί της υποδοχής ασκεί πλέον στο μέγαρο Μαξίμου ο Πίνατ που εξελίσσεται σε έναν από τους διασημότερους σκύλους στην Ελλάδα.

Το αδέσποτο τετράποδο που υιοθέτησε προ ολίγου καιρού ο πρωθυπουργός και το οποίο κατοικοεδρεύει στο πρωθυπουργικό γραφείο καθημερινά εμφανίζεται στις φωτογραφίες όπου ο κ. Μητσοτάκης υποδέχεται τους υψηλούς καλεσμένους του.

Τόσο χτες κατά την υποδοχή του προέδρου του ευρωκοινοβουλίου Νταβίντ Σασόλι όσο και σήμερα κατά την υποδοχή του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ, ο Πίνατ βγήκε ως καλός οικοδεσπότης στα σκαλιά του Μαξίμου περιμένοντας τον καλεσμένο του πρωθυπουργού.

Το θέαμα αυτό δεν περνάει απαρατήρητο και από όσους περνούν το κατώφλι του Μαξίμου για να συνομιλήσουν με τον πρωθυπουργό και ο Πίνατ γίνεται θέμα συζητήσης ανάμεσα στον κ. Μητσοτάκη και τους καλεσμένους του.

Μέσα σε αυτό το κλίμα το συμπαθές ζωάκι κερδίζει πάντα και τα απαραίτητα χάδια τόσο από τον κ. Μητσοτάκη όσο και από τους καλεσμένους που υποδέχεται.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr