Ενδιαφέρουσα η παρουσία του Ανδρίκου Παπανδρέου στην εκδήλωση του ευρωβουλευτή Νίκου Ανδρουλάκη

Θα μπορούσε να μη σημαίνει τίποτε, θα μπορούσε να σημαίνει και πολλά περισσότερα. Διαβάζουμε την εξής είδηση:

Την Τετάρτη 2 Ιουνίου στις 19:00 θα πραγματοποιήσει ο ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι Ανδρέας Παπανδρέου, Καθηγητής Οικονομίας του Περιβάλλοντος στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Χάρης Δούκας, Αναπληρωτής Καθηγητής στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Μέλος Διοικούσας Επιτροπής ΤΕΕ και Γραμματέας Τομέα Ενέργειας του Κινήματος Αλλαγής και η Ελεάννα Δημητρακούδη, Σύμβουλος για θέματα Περιβάλλοντος και Κλιματικής Πολιτικής για την Ομάδα των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Τη συζήτηση συντονίζει η δημοσιογράφος δημοσιογράφος Αντιγόνη Ανδρεάκη.

Το ενδιαφέρον, πέραν της εκδήλωσης που διοργανώνει ο Ν. Ανδρουλάκης, ο οποίος δείχνει να μπαίνει για τα καλά στον εσωκομματικό αγώνα για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής (ή του ΠΑΣΟΚ) είναι ότι βασικός ομιλητής είναι ο Ανδρέας Παπανδρέου, ο Ανδρίκος, αδερφός του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου.

Κι έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αυτό καθώς πολλοί θα μπορούσαν να το συσχετίσουν με τις μάχες… συμμαχιών στην Κεντροαριστερά ενόψει των εκλογικών διαδικασιών του φθινοπώρου.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr