Σε μια κίνηση απόγνωσης προχώρησε άστεγος στο Ηράκλειο.
Ο άνδρας που ζει σε τροχόσπιτο στην παραλιακή λεωφόρο, πραγματοποιεί για τέταρτη μέρα απεργία πείνας, διαμαρτυρόμενος με τον τρόπο αυτό, στα σχέδια που δρομολογούνται για απομάκρυνση των αστέγων από την περιοχή.
Στο πλευρό του βρίσκονται και οι υπόλοιποι άστεγοι που υποστηρίζουν ότι δεν ενοχλούν κανέναν, αντίθετα διεκδικούν αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης τονίζοντας ότι η καθημερινότητά τους είναι εξαιρετικά δύσκολη.
Αυτό που τονίζεται, πάντως από την δημοτική αστυνομία είναι ότι δεν πρόκειται να δρομολογηθούν εν μέσω της πανδημίας του κοροναϊού, ενέργειες απομάκρυνσης των αστέγων από την περιοχή, όπως αναφέρει η neakriti.gr.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας