Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τάνια Μπρεάζου: Τι εξομολογήθηκε για το bullying που δέχθηκε λόγω καταγωγής

Τάνια Μπρεάζου: Τι εξομολογήθηκε για το bullying που δέχθηκε λόγω καταγωγής

Δείτε όσα είπε η Τάνια Μπρεάζου στο The 2night Show.

Η Τάνια Μπρεάζου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο The 2night Show, καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η ερμηνεύτρια που συμμετέχει στο YFSF – All Star αναφέρθηκε στην καταγωγή της που είναι από τη Ρουμανία, στα παιδικά της χρόνια στη Ρόδο, στο όνειρο που έγινε πραγματικότητα και στη πορεία της στο τραγούδι.

«Έκανα προσπάθειες να αλλάξω την εικόνα μου. Πρόσεξα το κορμί μου τη διατροφή μου. Tραγουδάω από 5 χρονών. Δεν έχω φανταστεί να κάνω κάτι άλλο. Ήταν το όνειρό μου. Με πήραν τηλέφωνο από την παραγωγή του X- Factor να πάω για οντισιόν και τα έχασα. Είχε δηλώσει συμμετοχή μια φίλη μου για μένα! Δεν το πήρα σοβαρά από την αρχή, αλλά μετά το πήρα πιο ζεστά. Η Τάμτα με στήριξε πάρα πολύ.

Γεννήθηκα στη Ρουμανία και δυο ετών πήγα με τους γονείς μου στην Κρήτη και μετά στη Ρόδο. Αγαπώ και τις δυο χώρες το ίδιο και τη Ρουμανία και την Ελλάδα. Οι γονείς μου χώρισαν. Η μητέρα μου ζει στην Αγγλία και ο πατέρας μου στη Ρουμανία. Ζω μόνη μου από τα 17 μου.

Στο σχολείο είναι πάρα πολύ συνηθισμένο το γεγονός ότι τα παιδάκια, όταν βλέπουν το διαφορετικό, το σχολιάζουν. Όταν για παράδειγμα βλέπεις κάποιος άνθρωπο από άλλη χώρα. Δεν θα έπρεπε να υπάρχει αυτό κατά την γνώμη μου.

Είμαστε στο 2021 και υπάρχει ακόμα το bullying και θα ήθελα να μεταφέρω ένα μήνυμα σε όλα τα παιδιά που το βιώνουν. Είμαστε όλοι ίδιοι, όλοι ίσοι, έχουμε τις ίδιες δυνατότητες, τις ίδιες ικανότητες και δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνεται bullying. Έχουμε αγάπη μέσα μας» είπε.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024