Ο Βεράτι θα χάσει την πρεμιέρα της Ιταλίας
Ο μέσος της Παρί Σεν Ζερμέν ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο
Χωρίς τον Μάρκο Βεράτι ενδέχεται να παραταχθεί η Ιταλία στην πρεμιέρα του Euro 2021, κόντρα στην Τουρκία.
Ο χαφ της Παρί Σεν Ζερμέν ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο δεξί γόνατο εδώ και ένα μήνα και δεν έπαιξε στα τελευταία πέντε παιχνίδια της ομάδας του. Μεταξύ άλλων, απουσίασε και από τον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας με τη Μονακό.
Τα ιταλικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο Βεράθα θα συμπεριληφθεί στην αποστολή της Ιταλίας, αλλά δεν θα παίξει στα φιλικά προετοιμασίας και στην πρεμιέρα του Euro 2021.
«Τίποτα δεν αποκλείεται. Τόσο για τον Βεράτι όσο και για άλλους τραυματίες. Δεν τον έχουμε αποκλείσει. Ακόμη αναρρώνει. Θα πάρει συγκεκριμένες μέρες για να δώσουμε τις απαντήσεις στον προπονητή ώστε να ξέρει αν θα τους έχει διαθέσιμους» ανέφερε ο γιατρός της «σκουάντρα ατζούρα», Αντρέα Φερέτι.
Η Ιταλία κάνει πρεμιέρα στην διοργάνωση στη Ρώμη, κόντρα στην Τουρκία, στο εναρκτήριο ματς της διοργάνωσης στις 11 Ιουνίου.
- Stoiximan GBL: Αναβλήθηκε το Περιστέρι – Άρης
- «Καμπάνα» 5 εκατομμυρίων ευρώ στη Χάποελ Τελ Αβίβ από τη Euroleague
- Το «my way» του Γιοβάνοβιτς θα εξαρτηθεί από τα «εξάρια»
- «Θέλει να πάρει τον Σορτς από τον Παναθηναϊκό η Μακάμπι»
- Το «καλώς τον» του Τριάντη και η σιγουριά των Τζολάκη, Ρέτσου, Τζόλη
- Οι πιθανοί προορισμοί του Αντετοκούνμπο και η ημερομηνία-κλειδί για τους Μπακς
- «Εθνικό σοκ» και «ντροπή»: Η αποτυχία της Εθνικής Ιταλίας όπως αποτυπώθηκε στα ΜΜΕ της χώρας (pics)
- Τσιμίκας και Σομποσλάι τα είπαν μετά το Ουγγαρία-Ελλάδα (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 01.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/vitaly-gariev-ngN4CTsIBjE-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442