Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΚΚΕ για Λευκορωσία: Επιλεκτική η «ευαισθησία» της ΕΕ

ΚΚΕ για Λευκορωσία: Επιλεκτική η «ευαισθησία» της ΕΕ

»Χαρακτηρίζουν υποκριτικά την αναγκαστική προσγείωση του αεροσκάφους ως πρωτοφανή ενέργεια, όμως τα τελευταία χρόνια έχουν σημειωθεί αναγκαστικές προσγειώσεις, απαγωγές και ανακρίσεις από μυστικές υπηρεσίες κρατών- μελών της ΕΕ,  από τη CIA κ.α. επισημαίνει ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Κώστας Παπαδάκης

«Την προσχηματική στάση της ΕΕ και τις επιλεκτικές «ευαισθησίες» της, με στόχο την παρέμβαση στα εσωτερικά ζητήματα της Λευκορωσίας», στηλίτευσε, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, η Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ με παρέμβαση στη  σχετική συζήτηση της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωκοινοβουλίου.

Σχέδιο επέμβασης στη Λευκορωσία

Ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, Κώστας Παπαδάκης, στην ομιλία του ανέφερε συγκεκριμένα ότι «η απαράδεκτη ενέργεια της αναγκαστικής προσγείωσης του αεροσκάφους στη Λευκορωσία δεν μπορεί να αποκρύψει την ουσία των εξελίξεων, το ευρωατλαντικό σχέδιο της επέμβασης στη χώρα αυτή, τους ανταγωνισμούς και το στόχο της περικύκλωσης της Ρωσίας από ΕΕ, ΝΑΤΟ, ΗΠΑ, που μέχρι πρότινος στήριζαν τον Λουκασένκο όταν επιδεινώνονταν οι σχέσεις τού με τη Ρωσία» προσθέτοντας «σ’ αυτό τον επικίνδυνο σχεδιασμό συμμετέχει και η κυβέρνηση της ΝΔ».

«Η ΕΕ, οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ έχουν στήσει βιομηχανία προσχημάτων περί «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και της «καταπολέμησης της τρομοκρατίας» για να δικαιολογούν ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και πολέμους.

»Χαρακτηρίζουν υποκριτικά την αναγκαστική προσγείωση του αεροσκάφους ως πρωτοφανή ενέργεια, όμως τα τελευταία χρόνια έχουν σημειωθεί αναγκαστικές προσγειώσεις, απαγωγές και ανακρίσεις από μυστικές υπηρεσίες κρατών- μελών της ΕΕ,  από τη CIA κ.α.

Βαφτίζετε νεοναζιστές σε ακτιβιστές

»Δεν είναι οι Κυβερνήσεις της ΕΕ που οργάνωσαν την «απαγωγή» του αεροσκάφους που μετέφερε τον τότε Πρόεδρο της Βολιβίας Μοράλες, με την υπόνοια ότι σε αυτό επέβαινε και ο Σνόουντεν;

»Βαπτίζετε νεοναζιστικές οργανώσεις ως «ακτιβιστές» και ξορκίζετε τη δράση Λευκορώσων πρακτόρων όταν με αίτημα της τότε κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ εδρεύει στην Αθήνα ολόκληρη…»Σχολή Κατασκόπων της ΕΕ».

»Οι ευαισθησίες σας για την ανθρώπινη ζωή είναι επιλεκτικές και με σκοπιμότητα, ενώ είναι γνωστό πως ΕΕ και ΗΠΑ κάλυψαν το έγκλημα του Ισραήλ σε βάρος του Παλαιστινιακού λαού με πάνω από 250 θύματα» πρόσθεσε ο Κ. Παπαδάκης και τόνισε καταλήγοντας:

«Μόνος αρμόδιος να επιλέξει το μέλλον του και να καθορίσει τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα του είναι ο ίδιος ο λαός της Λευκορωσίας, χωρίς καμιά ξένη επέμβαση».

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024