Βασίλης Τερλέγκας: «Έχω μετανιώσει γι’ αυτό που είπα για τους ομοφυλόφιλους, αλλά»
Ο Βασίλης Τερλέγκας τελικά μετάνιωσε ή όχι; Ο ίδιος προσπαθεί να το ξεκαθαρίσει, αλλά δεν τα καταφέρνει....
Ο Βασίλης Τερλέγκας τελικά μετάνιωσε ή όχι; Ο ίδιος προσπαθεί να το ξεκαθαρίσει, αλλά δεν τα καταφέρνει….
«Το ότι τα παιδιά μου δεν θέλω να γίνουν ομοφυλόφιλοι επιμένω να το λέω»
«Έχουν παρεξηγηθεί δηλώσεις μου, αλλά μπορεί να φταίω κι εγώ με τον τρόπο που τα έλεγα. Δεν χρειαζόταν να πω την τελευταία κουβέντα που είπα για τους ομοφυλόφιλους. Γι’ αυτήν έχω μετανιώσει. Το ότι τα παιδιά μου δεν θέλω να γίνουν ομοφυλόφιλοι επιμένω να το λέω.
Είχα πει μια άσχημη κουβέντα στον φίλο μου τον Γρηγόρη, την οποία πήραν μετά τα παιδιά και με βρίζανε. Αλλά εντάξει, εγώ τους αγαπώ, είχαν δίκιο, η διατύπωση δεν ήταν αρμόζουσα. Ήμουν εκτός.
Υπάρχει όμως κάτι σε αυτή την περίπτωση, το οποίο δυστυχώς ή ευτυχώς θα το πάρω μαζί μου. Δεν θα πω ποτέ τι μου συνέβη εκείνο το βράδυ. Πιστεύω ότι είχε συμβεί κάτι που διαπίστωσα μετά.
Ήρθαν μετά το βράδυ στο μαγαζί φίλοι μου ομοφυλόφιλοι και μου είπαν αυτά που μου είπαν, τα οποία πάλι κρατάω για μένα», ανέφερε ο Βασίλης Τερλέγκας.
Όπως θα παίρνει τις στροφές, ας αποφασίσει…
Δείτε το βίντεο
- Τροχαίο δυστύχημα στην Εύβοια: Συγκρούστηκε μηχανάκι με ασθενοφόρο – Νεκρός 17χρονος
- Συνταγή: Κέικ λεμόνι με blueberries
- Τραμ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σαββατοκύριακο λόγω τεχνικών εργασιών και
- Σεισμός Κρήτη: Η εκτίμηση Χουλιάρα για τη σεισμική ακολουθία
- Τα σνακ που χαρίζουν ενέργεια (πριν την προπόνηση)
- Προς κατάργηση η προσωρινή σύνταξη
- Αίθριος καιρός με άνοδο της θερμοκρασίας το Σάββατο
- Ο Κόλμαν Ντομίνγκο δεν θεωρεί ότι το «Michael» αποκρύπτει την αλήθεια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/kiarash-mansouri-7yIWldVlGks-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442