Αρκουμανέας: Δεν υπάρχει μεγάλη ανησυχία για κάποια μετάλλαξη – Τι είπε για τις μάσκες
Ο κ. Αρκουμανέας κάλεσε τους πολίτες να εμβολιαστούν κατά του κοροναϊού, ενημερώνοντας, παράλληλα, πως περί το 31% του πληθυσμού έχει κάνει τουλάχιστον μια δόση που δίνει σημαντική ανοσία.
Καθησυχαστικός σχετικά με τις μεταλλάξεις του κοροναϊού, εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας.
Όπως επισήμανε «αυτή την στιγμή δεν υπάρχει μεγάλη ανησυχία από κάποια συγκεκριμένη μετάλλαξη. Τις επιτηρούμε και έχουμε καλή εικόνα».
Ο ίδιος κάλεσε τους πολίτες να εμβολιαστούν κατά του κοροναϊού, ενημερώνοντας, παράλληλα, πως περί το 31% του πληθυσμού έχει κάνει τουλάχιστον μια δόση που δίνει σημαντική ανοσία.
Ακόμη, το 17% έχει πλήρη ανοσία έναντι του ιού καθώς έχει κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου.
Για τις μάσκες
Όσον αφορά τις μάσκες ο κ. Αρκουμανέας, είπε, στον Σκάι, ότι θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούνται για κάποιο χρονικό διάστημα καθώς παραμένουν ένα από τα βασικά όπλα μας απέναντι στην πανδημία.
Παράλληλα διευκρίνισε ότι όσοι έχουν νοσήσει απο κοροναϊό θα ειδοποιηθούν από σήμερα, για το πότε θα κάνουν μια μόνο δόση του εμβολίου.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).