Survivor: Τα πάνω κάτω- Ποια ομάδα κέρδισε απόψε το έπαθλο
Γεμάτο ανατροπές το αποψινό επεισόδιο του Survivor.
Δύο νέες ομάδες δημιουργήθηκαν στο αποψινό Survivor σύμφωνα με τους νέους καινούργιους κανόνες που ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός.
Αρχηγοί είναι ο Σάκης Κατσούλης και η Καρολίνα Καλύβα. Στους Κόκκινους έχουμε τον Σάκη Κατσούλη, τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τον Τριαντάφυλλο και την Ελένη Χαμπέρη. Στους Μπλε: ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Γιώργος Κόρομι, η Καρολίνα Καλύβα και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.
Οι Μπλε ξεκίνησαν κερδίζοντας 5-1 όμως ακολούθησε μεγάλη ανατροπή και η Κόκκινοι πήραν τη νίκη. Αξιοσημείωτο είναι ο Τριαντάφυλλος πονούσε και δεν έμπαινε στον στίβο παρόλο που δεν είχε κάποια σύσταση από γιατρό. «Μία κουτσαίνει, μία δεν κουτσαίνει…» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.
- Ξάνθη: Οι οικονομικές διαφορές πίσω από τη δολοφονία του 69χρονου
- Υποκλοπές: Αδυναμία των θεσμών να κάνουν την δουλειά τους – Τι λέει ο δικηγόρος των θυμάτων των παρακολουθήσεων
- Έχω παιδιά: Μια βουτιά στο παρελθόν
- Η πρώτη εκτίμηση για τον τραυματισμό του Κένι στον ΠΑΟΚ
- Νέα σύσκεψη στο υπ. Άμυνας υπό τον Δένδια για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
- Θεσσαλονίκη: Οδηγούσε χωρίς δίπλωμα, παραβίασε φανάρι και STOP, συγκρούστηκε με άλλο ΙΧ και κατέληξε σε τοίχο

