Ριτσώνα: Πέθανε μωρό 8 μηνών στο νοσοκομείο – Τρεις μέρες μετά ειδοποιήθηκαν οι γονείς
Δεν τα κατάφερε το 8 μηνών μωρό να παραμείνει στη ζωή μετά και την μεταφορά του σε νοσοκομείο της Αθήνας. Τραγικές φιγούρες οι γονείς του, που καταγγέλλουν ότι έμαθαν τον θάνατο τρεις μέρες μετά.
Τραγική ήταν η κατάληξη για το μωράκι που τελικά ξεψύχησε στο νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας. Το παιδί είχε αρχικά μεταφερθεί από τους γονείς του, στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, από το ΚΥΤ της Ριτσώνας που διέμενε η οικογένεια.
Όταν έφτασε το παιδί στο νοσοκομείο δεν είχε σφυγμό και αναπνοή. Όπως είπαν τότε, στους γιατρούς το παιδάκι τους έπεσε. Αμέσως, οι παιδίατροι με την μέθοδο της καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης έδωσαν στο παιδί ζωή και έτσι μεταφέρθηκε διασωληνωμένο στην Αθήνα.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων