Το πήρε ο Τσιτσιπάς (2-0)
Δικό του! Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 2-0 (6-3, 6-3) του Νόρι και κατέκτησε τον 7ο τίτλο στην καριέρα του.
Ήταν το μεγάλο φαβορί κόντρα στον Νόρι και επιβεβαιώσε τα προγνωστικά. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν απολαυστικός, επικρατώντας με 2-0 (6-3, 6-3) του Βρετανού και κατέκτησε τον 7ο τίτλο στην καριέρα του.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει πλέον 5 τίτλους σε ATP 250 και φυσικά το ATP Finals 2019. Αυτός είναι ο 2ος τίτλος του στο 2021 μετά από το Monte Carlo Masters και ο 3ος στο χώμα μετά από το Εστορίλ και το Μόντε Κάρλο, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση για το επερχόμενο Roland Garros.
Μπορεί ο Νόρι να ξεκινήσε πιο επιθετικά το παιχνίδι, αλλά ο Έλληνας πρωταθλητής σταδιάκα έπαιρνε τα ηνία της αναμέτρησης, με όπλο το πολύ καλό σερβις (είχε 82% στο 1ο σερβίς) του και έφτασε άνετα στην νίκη.
O Tσιτσιπάς έσβησε τριπλό break point του Βρετανού τενίστα στο πρώτο σετ και μετά από αυτό το σημείο δεν κοίταξε ποτέ πίσω. Πήρε με συνοπτικές διαδιικασίες το πρώτο σετ, με 6-3, δείχνοντας ότι δεν θα αφήσει να πάει χαμένη ευκαιρία για την κατάκτηση ακόμα ενός τίτλου.
Στο δεύτερο σετ, ο Νόρι ήταν ανταγωνιστικός μέχρι τα μέσα του σετ, κάπου εκεί ο Στέφανος πάτησε το γκάζι, έκανε το break για το 5-3 και εν τέλει έφτασε εύκολα στην νίκη.
Seventh heaven ☁️
The moment @steftsitsipas defeated Cameron Norrie for career title No.7 in Lyon. @OpenParcARA pic.twitter.com/l1lxPWl5z4
— Tennis TV (@TennisTV) May 23, 2021
- Σάκοτα: «Δεν είμαι αισιόδοξος ότι θα κλείσει η ψαλίδα από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό»
- Κοινές περιπολίες Ελλήνων και Σέρβων αστυνομικών σε Χαλκιδική και Ζάκυνθο – Έλληνες αστυνομικοί και στη Σερβία
- Γαλλία: Εισηγείται στην Κομισιόν την κατάργηση της ημερομηνίας λήξης στα τρόφιμα
- «Σε παρακαλώ, Τζέφρι»: Η Σάρα Φέργκιουσον παρακαλούσε τον Έπσταϊν να την «κάνει οικιακή βοηθό» του μετά την πρώτη του καταδίκη
- Ολυμπιακός: Θα υποβληθεί σε μαγνητική ο Ταϊρίκ Τζόουνς (vid)
- Βρετανία: Η αστυνομία θα ερευνήσει τις πτήσεις με τις οποίες ο Έπσταϊν έστελνε γυναίκες στη χώρα
