Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χιτσκοκικό φινάλε στην Ιταλία – Στο Champions League η Γιούβε, μυθική «αυτοκτονία» για Νάπολι!

Χιτσκοκικό φινάλε στην Ιταλία – Στο Champions League η Γιούβε, μυθική «αυτοκτονία» για Νάπολι!

Η Νάπολι είχε στο χέρι της την έξοδο στο Champions League, αλλά «αυτοκτόνησε» μη μπορώντας να νικήσει την αδιάφορη Βερόνα – Στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση Ίντερ, Μίλαν, Αταλάντα Γιουβέντους, στο… τσακ βγήκε Ευρώπη η Ρόμα!

Απίστευτο φινάλε στη Serie A! Ένα θρίλερ το οποίο θα ζήλευε ακόμη και ο… Άλφρεντ Χίτσκοκ. Πραγματικά έσπασαν καρδιές στην Ιταλία όσον αφορά τη συμμετοχή στο επόμενο Champions League και την έξοδο στην Ευρώπη.

Η Γιουβέντους τα κατάφερε και θα παίξει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης για μία ακόμη φορά. Έστω και αν απόψε χρειάστηκε ένα μεγαλοπρεπέστατο «δώρο» από την Ελλάς Βερόνα για να τα καταφέρει.

Η Νάπολι προηγήθηκε με γκολ του Ραχμάνι στο 60′, αλλά το όνειρο του Champions League «έσβησε» 9 λεπτά αργότερα, καθώς ο Φαραόνι ισοφάρισε στο 69′ για την αδιάφορη Βερόνα η οποία ούτε ευρωπαϊκές βλέψεις είχε ούτε κινδύνευε με υποβιβασμό. Αλλά η Νάπολι την «πάτησε» και για αυτό του χρόνου θα συμμετάσχει στο Europa League.

Η Ρόμα είδε… τον χάρο με τα μάτια της και λίγο έλειψε να μείνει εκτός Ευρώπης φέτος. Η ομάδα που αποκλείστηκε στα ημιτελικά του Europa League από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Τελικά πήρε την ισοπαλία με 2-2, παρά το γεγονός ότι έχανε με 2-0 και ήταν πίσω στο σκορ μέχρι το 85′ κόντρα στη Σπέτσια και έτσι πήρε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa Conference League.

Η Σασουόλο του Γιώργου Κυριακόπουλου που νίκησε 2-0 τη Λάτσιο έμεινε εκτός Ευρώπης και στο… τσακ δεν απέκλεισε τη Ρόμα! Η Λάτσιο, μαζί με τη Νάπολι, θα βρίσκονται στους ομίλους του Europa League την ερχόμενη σεζόν.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024