Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: Έσπασαν περιπολικό μετά τους πανηγυρισμούς του ΠΑΟΚ

Θεσσαλονίκη: Έσπασαν περιπολικό μετά τους πανηγυρισμούς του ΠΑΟΚ

Επίθεση δέχτηκε περιπολικό στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μετά από τους πανηγυρισμούς των οπαδών του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και οι οπαδοί της ομάδας ξεχύθηκαν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης για να πανηγυρίσουν το 8ο τρόπαιο της ιστορίας τους. Όμως μετά το τέλος των πανηγυρισμών αργά το βράδυ του Σαββάτου δεν έλειψαν και τα απρόοπτα, καθώς δέχθηκε επίθεση το βράδυ περιπολικό της Αστυνομίας που βρισκόταν στη συμβολή των οδών Τσιμισκή με Παύλου Μελά.

Συγκεκριμένα, μια ομάδα ατόμων έσπασε το πίσω μέρος του περιπολικού μετά τους πανηγυρισμούς του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με το thesstoday.gr και διέφυγαν άμεσα χωρίς να καταφέρουν να γίνουν αντιληπτοί.

Ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Βασίλης Κλεάνης δημοσίευσε στη σελίδα του facebook τα εξής:

«Κέντρο επείγον αλλά η ενίσχυση ήρθε μετά από 10 λεπτά. Σε χθεσινό σοβαρό περιστατικό όπου πληρώματα περιπολικών ενεπλάκησαν σε περιστατικό και δέχθηκαν επίθεση από ομάδα 15 ατόμων παρά το ότι διαβίβαζαν επείγον οι υπόλοιποι σταθμοί έφτασαν μετά από 10 λεπτά.

Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται ουδείς συνάδελφος αφού το κέντρο έψαχνε διαθέσιμο σταθμό και δεν έβρισκε. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της διαλυμένης πλέον αστυνομίας όπου τα ΑΤ είναι άδεια, οι μάχιμες υπηρεσίες άδειες και όταν ένα δυο πληρώματα εμπλέκονται σε σοβαρά περιστατικά και καλούν επείγον το κέντρο δεν βρίσκει σταθμό να στείλει.

Έχουμε πετάξει αστυνομικούς από εδώ και από εκεί να φυλάνε κάθε πιθανό και απίθανο στόχο γιατί κάποιοι θέλουν να κάνουν δημόσιες σχέσεις. Έχουμε βολέψει όποιον έχει τηλέφωνο.

Λέει οι πιέσεις είναι πολλές. Και επειδή υπάρχουν πιέσεις διαλύουμε τις υπηρεσίες για να βολέψουμε κόσμο εις βάρος των υπολοίπων και της ασφάλειας των πολιτών. Πλέον μιλάμε για την απόλυτη αποσύνθεση των υπηρεσιών. Ισοπεδώσατε ακόμα και τα ερείπια των προηγούμενων.

Υ.Γ. Θα ήθελα να πώ ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα πληρώματα που με την συνδρομή τους γλυτώσαμε τα χειρότερα και είμαστε όλοι καλά!»

Sports in

Ολυμπιακός: Ο Γκαρντίνι, ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν και τα δεδομένα για Ιντάλγκο

Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού «τρέχει» το σχεδιασμό της νέας αγωνιστική σεζόν. Με τον σπουδαίο Αντρέα Γκαρντίνι να διαδέχεται τον Ντανιέλ Καστελάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024