Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τεράστιο «διπλό» της Τότεναμ και μεγάλη νίκη του... Ολυμπιακού

Τεράστιο «διπλό» της Τότεναμ και μεγάλη νίκη του… Ολυμπιακού

Η Τσέλσι ηττήθηκε με 2-1 από την Άστον Βίλα, ωστόσο με το διπλό της Τότεναμ στην έδρα της Λέστερ (4-2), οι «μπλε» κλείδωσαν μία θέση στην τετράδα! Οριστικά ισχυρός και στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League ο Ολυμπιακός!

Απίστευτο θρίλερ στην Premier League! Η Τσέλσι ηττήθηκε στο Βίλα Παρκ με 2-1 από την Άστον Βίλα, ωστόσο η Τότεναμ της έδωσε το μεγάλο εισιτήριο του Champions League, καθώς τα «σπιρούνια» πέτυχαν μεγάλη νίκη στο «Κινγκ Πάουερ» στη Λέστερ, φεύγοντας με το διπλό (4-2), με το οποίο κλείδωσε παράλληλα και τη δικιά της έξοδο στο Conference League!

Ευχάριστα νέα και για τον Ολυμπιακό, καθώς με την εξέλιξη αυτήν, οι ερυθρόλευκοι γλιτώνουν έναν γύρο από τα προκριματικά του Champions League και θα ξεκινήσουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι από τον δεύτερο γύρο αντί για τον πρώτο!

Οι «χωριάτες»… πάτησαν την ομάδα του Τόμας Τούχελ στο πρώτο ημίχρονο και πήραν δίκαια το προβάδισμα με ένα τρομερό γκολ του Τραορέ ο οποίος σκόραρε κόντρα στην πρώην του ομάδα και διαμόρφωσε το 1-0 του πρώτου μέρους.

Μάλιστα, ο επιθετικός της Βίλα ήταν αυτός που κέρδισε το πέναλτι από το οποίο ο Ελ Γκάζι σκόραρε και έγραψε το 2-0, πριν μειώσει ο Τσίλγουελ στο 69′ σε 2-1… Μία ήττα η οποία ωστόσο δεν έκανε κακό στην ομάδα του Τούχελ που είδε την Τότεναμ να της δίνει… ανάσα.

Η ομάδα του Μέισον, έκανε την απόλυτη ανατροπή στο «Κινγκ Πάουερ», καθώς παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-1 στα πρώτα λεπτα του δευτέρου ημιχρόνου, η Τότεναμ έφερε… τούμπα το ματς και χάρη σε δύο γκολ του Μπέιλ και ακόμη ένα αυτογκόλ του Σμάιχελ επικράτησε με 4-2 και στέρησε στις «αλεπούδες» τα… αστέρια!

Το δικό του ξεχωριστό αντίο είπε στη Μάντσεστερ Σιτι και το Έτιχαντ ο Σέρχιο Αγκουέρο, καθώς ο Αργεντινός σκόραρε δύο φορές στη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με 5-0 απέναντι στην Έβερτον, στο τελευταίο του παιχνίδι στην Premier League.

Ανάσα και για τη Λίβερπουλ, η οποία μετά από μία δύσκολη σεζόν, κατάφερε να κλειδώσει τη θέση της στο επόμενο Champions League μετά τη νίκη της στο «Άνφιλντ» με 2-0 απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας!

Στην Ευρώπη και η Γουέστ Χαμ, καθώς τα «σφυριά» επιβλήθηκαν με 3-0 της Σαουθάμπτον στο Ολυμπιακό Λονδίνο και θα βγουν εκτός συνόρων, καθώς θα δώσουν το «παρών» στο επόμενο Europa League!

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της 38ης αγωνιστικής της Premier League:

Άρσεναλ – Μπράιτον 2-0

Άστον Βίλα – Τσέλσι 2-1

Μάντσεστερ Σίτι – Έβερτον 5-0

Λιντς – Γουέστ Μπρομ 3-1

Φούλαμ – Νιουκάστλ 0-2

Λέστερ – Τότεναμ 2-4

Λίβερπουλ – Κρίσταλ Πάλας 2-0

Σέφιλντ – Μπέρνλι 1-0

Γουέστ Χαμ – Σαουθάμπτον 3-0

Γουλβς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024