Η Αλ Χιλάλ θέλει να εκμεταλλευτεί την αβεβαιότητα σχετικά με το μέλλον του Σέρχιο Κονσεϊσάο και προσφέρει στον προπονητή ένα μεγάλο δέλεαρ για να μετακομίσει στην Αραβία.
Ο σύλλογος του Ριάντ φαίνεται πως θέλει πάση θυσία να πείσει τον προπονητή να αλλάξει ομάδα, δίνοντας του ένα συμβόλαιο με ισχύ για δύο χρόνια και ετήσιες απολαβές ύψους 8 εκατ. ευρώ.
Η προσέγγιση στο πρόσωπο του 46χρονου έγινε πριν από περίπου δύο εβδομάδες, ωστόσο ο ίδιος δεν θέλει να συζητήσει τίποτα πριν συναντηθεί με τον πρόεδρο της Πόρτο. Οι δύο πλευρές έχουν ετοιμάσει συνάντηση εντός της ερχόμενης εβδομάδας, για να μιλήσουν για μια πιθανή ανανέωση συμβολαίου.
Η ΑΕΛ πέταξε στα «σκουπίδια» τις αρκετές ευκαιρίες που είχε στο α' μέρος ( μεταξύ των οποίων και δυο δοκάρια), εν αντιθέσει με τον Πανσερραϊκό που σκόραρε με μία και... καλή (50′ Δοϊρανλής) παίρνοντας βαθιά ανάσα στη μάχη της παραμονής