Σε ένα δραματικό παιχνίδι οι Μπακς επικράτησαν με 109-107 των Χιτ στην παράταση κι έκαναν το 1-0 στη σειρά.
Ήρωας της τελευταίας στιγμής ήταν ο Μίντλετον που πέτυχε το νικητήριο καλάθι αλλά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν για ακόμη μία φορά ο κορυφαίος της ομάδας του.
Ο «Greek Freak» τελείωσε τον αγώνα με 26 πόντους, 18 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 3 κλεψίματα και 6 λάθη κόντρα σε μια ομάδα που έπαιξε εξαιρετική άμυνα πάνω του.
Ο Παναθηναϊκός νίκησε ήδη δύο φορές στην «Roig Arena» τη Βαλένθια και σύμφωνα με τον προπονητή της, Πέδρο Μαρτίνεθ, είναι το φαβορί για το κάνει και στο Game 5, την Τετάρτη.
Ο Σέρχιο Ράμος είναι μια ανάσα από την αγορά της Σεβίλλης, αφού όπως μεταδίδουν τα ισπανικά ΜΜΕ απομένουν μονάχα κάποιες λεπτομέρειες πριν τις επίσημες ανακοινώσεις.
Η συνάντηση Αλαφούζου-Μπαλντίνι στο Λονδίνο, στο περιθώριο των γενεθλίων του Σερ Ντέιβιντ Ατένμπορο, ίσως να άλλαξε τα δεδομένα για την παραμονή του Μπενίτεθ στον Παναθηναϊκό.