Κελέτσης για μήνυση Παππά: Δεν έχει γίνει καμία αλλοίωση πρακτικών
«Η κατάθεση του μάρτυρα είναι αυτούσια και αμιγής. Η μεταφορά είναι απόλυτα πιστή», είπε ο Σταύρος Κελέτσης
«Δεν έχει γίνει καμία αλλοίωση των πρακτικών» είπε ο πρόεδρος της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής Σταύρος Κελέτσης μετά τη μήνυση που κατέθεσε εις βάρος του ο πρώην υπουργός Νίκος Παππάς.
«Η κατάθεση του μάρτυρα είναι αυτούσια και αμιγής. Η μεταφορά είναι απόλυτα πιστή», είπε ο Σταύρος Κελέτσης μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,5 FM
Μιλώντας σήμερα στον ΘΕΜΑ 104,6 fm, ο Σταύρος Κελέτσης, είπε πως «δεν έχει γίνει καμία αλλοίωση πρακτικών. Η κατάθεση του μάρτυρα είναι αυτούσια και αμιγής. Η μεταφορά είναι απόλυτα πιστή», για να υπογραμμίσει στη συνέχεια:
«Τηρώ τον κανονισμό της Βουλής. Αυτή η επιτροπή, παρότι έχει μία ιδιομορφία, ασκεί εισαγγελικά χρέη, λειτουργεί σύμφωνα με τον κανονισμό της Βουλής. Εφαρμόζεται ο κανονισμός της Βουλής που λέει ότι ο πρόεδρος έχει την ευθύνη όταν γίνονται παρεμβάσεις, διακοπές κάποιων που δεν έχουν το λόγο να λέει ”σταματήστε, δεν έχετε τον λόγο, δεν καταγράφονται στα πρακτικά αυτά που λέτε”. Την ημέρα που κατέθεσε ο κ. Καλογρίτσας, ο μόνος που είχε το δικαίωμα να του κάνει διευκρινιστικές ερωτήσεις ήμουν εγώ. Παρενέβαινε συστηματικά η κ. Τζάκρη και ο κ. Πολάκης. Δεν είχε πάρει τον λόγο σύμφωνα με τον κανονισμό της Βουλής. Δεν μπορούσα να κρατήσω μία διαδικασία και να αφήσω να αναπτυχθεί έτσι, όπως θέλει ο καθένας και να καταγράφεται ό,τι θέλει ο καθένας. Εκείνη την ημέρα κατέθετε ο κ. Καλογρίτσας. Ό, τι κατέθεσε είναι καταγεγραμμένο, ό,τι διευκρινιστικές ερωτήσεις έγιναν από εμένα και ό,τι απαντήσεις δόθηκαν είναι καταγεγραμμένες. Δεν μπορώ να αφήσω τη διαδικασία να γίνει εκεί μέσα ”Τέξας”».
Για μήνυση Νίκου Παππά, σχολίασε:
«Θεωρώ ότι η συγκεκριμένη κατάθεση έφερε σε δύσκολη θέση τον κ. Παππά και προκειμένου να απαντηθεί επικοινωνιακά αυτό το θέμα, βρήκαμε το πυροτέχνημα της υποβολής μήνυσης στον πρόεδρο για να πάει εκεί η κουβέντα. Είναι ένα ”πυροτέχνημα” επικοινωνιακό για να καλύψουν άλλα πράγματα.
Όταν τελειώσει η συζήτηση, δεν είναι δυνατόν να διασύρομαι, θα υπερασπιστώ και θα αμυνθώ. Θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου».
- Φωτιά σε αυτοκίνητο στη Λεωφόρο Συγγρού
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (8/7): «Δράση» με το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού
- Greek Tax Authority: No Such Thing as Free Gifts for Influencers
- Σκύλος μόνος στο αυτοκίνητο το καλοκαίρι: Αρκούν 10 λεπτά για να απειληθεί η ζωή του
- Άργος: Αστυνομικοί πυροβόλησαν άνδρα που «προσπάθησε να διαφύγει τον έλεγχο» – Νοσηλεύεται στην Αττική
- Παναθηναϊκός: Πώς διαμορφώνεται το ρόστερ μετά τη διαφαινόμενη μεταγραφή του Γιαμπουσέλε
- Μύκονος: Κώστας Σλούκας, Jan Vesely και Bryant Dunston απολαμβάνουν χαλαρές στιγμές στο νησί
- Ιταλία: Η Βαρένα βάζει πρόστιμα στα… μαγιό ως απάντηση στον υπερτουρισμό – Έως 200 ευρώ στους παραβάτες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442