Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Αστυνομία θα συνοδεύσει ΠΑΟΚτζήδες στο αεροδρόμιο: Ακούνε Χρυσοχοΐδης, Οικονόμου;

Η Αστυνομία θα συνοδεύσει ΠΑΟΚτζήδες στο αεροδρόμιο: Ακούνε Χρυσοχοΐδης, Οικονόμου;

Θα πρόκειται περί... μύθου στο ελληνικό ποδόσφαιρο αν η Αστυνομία συνοδεύσει τους... τουρίστες ΠΑΟΚτζήδες στο «Ελ. Βενιζέλος» για την υποδοχή της ομάδας τους

To υπουργείο Προστασίας του Πολίτη συγχωνεύεται με το… υπουργείο Τουρισμού και το Αθλητισμού.

Θα μπορούσε να θεωρηθεί σενάριο επιστημονικής φαντασίας αν δεν το ζούσαμε τις τελευταίες ώρες με την «απόβαση» των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Αθήνα, κάτω από τη μύτη των αστυνομικών και αθλητικών αρχών.

Και θα μπορούσαμε να το λέμε και να γελάμε, αν πλέον δεν βλέπαμε ότι ο πάτος έχει και πιο κάτω.

Μετά τις φωτογραφίες από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να περιφέρονται στην πλατεία Ομονοίας, 30 ώρες πριν από τον τελικό του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και να το παίζουν… τουρίστες στο κέντρο της Αθήνας, μια ακόμη πληροφορία έρχεται να μας κάνει να σκεφτούμε ότι η ποδοσφαιρική Ψωροκώσταινα πάντα θα μας εκπλήσσει.

Δεν ξέρουμε αν αληθεύει αλλά κυκλοφορεί η φήμη ότι συμφωνήθηκε με τις αστυνομικές αρχές να συνοδεύσουν τους 250 – 300 οπαδούς του ΠΑΟΚ που κατέβηκαν με πούλμαν, στο αεροδρόμιο για να υποδεχθούν την ομάδα τους.

Αντί δηλαδή να τους έχουν εμποδίσει να φτάσουν στην Αθήνα. Αντί να τους απομονώσουν, και ει δυνατό να τους εμποδίσουν να ενεργούν σαν κινούμενες βόμβες προκαλώντας και στρώνοντας το χαλί για επεισόδια, μετατρέπουν τώρα την Αστυνομία σε σώμα… προστασίας και συνοδείας των οπαδών.

Γιατί αν συμβεί και αυτό, δηλαδή κομβόι οπαδών να πάνε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με τη συνοδεία περιπολικών και με κλούβες των ΜΑΤ, τότε θα τα έχουμε δει όλα.

Ο κ. Χρυσοχοϊδης και ο κ. Οικονόμου, αρμόδιοι για τη δημόσια τάξη, έχουν κάτι να πουν επ’ αυτού; Υπάρχει διαταγή στην Αστυνομία για συνοδευτικά των οπαδών του ΠΑΟΚ στο αεροδρόμιο;

Υπάρχει σχέδιο παρεμπόδισης επεισοδίων; Ή θα κοιτάνε σαν σύγχρονοι Νέρωνες να φλέγεται η Αθήνα σήμερα και αύριο, ημέρα του τελικού κυπέλλου, της υποτιθέμενης γιορτής του ποδοσφαίρου;

Αραγε η Πολιτεία δεν έβαλε μυαλό με τα σοβαρά επεισόδια στο Βόλο, όπου μαχαιρώνονταν οι οπαδοί της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ;

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024