Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γλυκά Νερά: «Με είχαν προειδοποιήσει για άπειρες εικασίες, όσο ΄πουλάει' το θέμα» λέει ο σύζυγος της Καρολάιν

Γλυκά Νερά: «Με είχαν προειδοποιήσει για άπειρες εικασίες, όσο ΄πουλάει’ το θέμα» λέει ο σύζυγος της Καρολάιν

Τη δική του απάντηση στις «άπειρες εικασίες» για «ειδήσεις που υπάρχουν μέρες τώρα» και έχουν σκοπό το «να μείνει το θέμα στην επιφάνεια, όσο 'πουλάει'» δίνει ο 32χρονος πιλότος, σύζυγος της 20χρονης Κάρολάιν που τόσο άδικα έχασε τη ζωή της δίπλα στο 11 μηνών βρέφους τους

Τη δική του απάντηση στις «άπειρες εικασίες» για «ειδήσεις που υπάρχουν μέρες τώρα» και έχουν σκοπό το «να μείνει το θέμα στην επιφάνεια, όσο ‘πουλάει’» δίνει ο 32χρονος πιλότος, σύζυγος της 20χρονης Κάρολάιν που τόσο άδικα έχασε τη ζωή της δίπλα στο 11 μηνών βρέφους τους.

Ο 32χρονος πιλότος, στην αποκλειστική του δήλωση στο MEGA, αναφέρθηκε στα ερωτήματα που έχουν προκύψει και που θέτονται ως αναπάντητα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διαδραματίστηκε η τραγωδία στα Γλυκά Νερά, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Ισχυρίζεται ότι τα εν λόγω ερωτήματα δεν υφίστανται, καθώς, από την πρώτη στιγμή, είχε ο ίδιος δώσει πλήρη και ακριβή εικόνα των όσων διαδραματίστηκαν στη μεζονέτα, το ξημέρωμα της περασμένης Τρίτης, όταν έγινε το φονικό.

«Άπειρες εικασίες»

Μιλώντας αποκλειστικά στο MEGA και ενώ τα ερωτήματα για το σφοδρό έγκλημα πληθαίνουν, ο 32χρονος πιλότος υπογραμμίζει πως «ότι ευρήματα ακούτε σαν ‘είδηση’ είναι στοιχεία που υπάρχουν μέρες τώρα».

Όπως λέει ο ίδιος, «αναμοχλεύονται μαζί με άπειρες εικασίες για να μείνει το θέμα στην επιφάνεια και το καταλαβαίνω γιατί έτσι γίνεται πάντα».

Παράλληλα, ο ίδιος τονίζει πως «με είχαν προειδοποιήσει όλοι ότι μόλις τελειώσουν τα βασικά δεδομένα, προσπαθεί η είδηση να ‘πιαστεί’ από όπου μπορεί, τουλάχιστον μέχρι να σταματήσει να »πουλάει». Γι’ αυτό και δεν μου κάνει εντύπωση».

«Ότι ερωτήματα υπάρχουν έχουν απαντηθεί»

«Ότι ερωτήσεις προκύπτουν από το »ρεπορτάζ» τώρα, έχουν απαντηθεί με λεπτομέρειες στην αστυνομία, λίγες ώρες μετά τη ληστεία. Όσο αφορά στο εάν υπάρχει κάποιο νέο στοιχείο που να ‘ξεκλειδώνει την υπόθεση», αυτό δεν το γνωρίζω. Μακάρι όμως, να βρεθεί κάτι σύντομα και να μην περάσει άλλη οικογένεια, αυτό που συνέβη σε εμάς» τονίζει σε άλλο σημείο.

Τι λέει για την μαρτυρία της ψυχολόγου

Παράλληλα, ο 32χρονος έδωσε απάντηση και για τον ρόλο της ψυχολόγου, η κατάθεση της οποίας απασχόλησε τις τελευταίες ημέρες ως μαρτυρία – «κλειδί» στην υπόθεση.

Όπως περιγράφει, επισκέπτονταν μαζί με τη σύζυγό του τη συγκεκριμένη γιατρό, προκειμένου να τους βοηθήσει και να τους καθοδηγήσει, η νεαρή μητέρα να ξεπεράσει κάποια προβλήματα που αντιμετώπιζε, μετά τη γέννηση του μωρού της.

«Φυσικά και την ήξερα την συγκεκριμένη ψυχολόγο. Πηγαίναμε πάντα μαζί με την γυναίκα μου στο ιατρείο της, μέχρι τα Χριστούγεννα περίπου. Όποια γυναίκα το έχει ζήσει, ξέρει. Είναι δύσκολο και χρειάζεται αγάπη και βοήθεια η μητέρα που το περνάει. Η Καρολάιν ήταν δυνατή και προχώρησε, λίγο με βοήθεια δική μου και της ψυχολόγου και πολύ με τη βοήθεια της κόρης μας».

Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα από την κατάθεση της ψυχολόγου, επιχείρησαν να μάθουν εάν υπήρχε κάτι το οποίο να απασχολούσε την 20χρονη γυναίκα και αν αυτό, με κάποιο τρόπο, θα μπορούσε να βοηθήσει τις έρευνες.

Σημειώνεται ότι ο 32χρονος, βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους αξιωματικούς που έχουν αναλάβει την υπόθεση, ενώ τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να καταθέσει και ένα ακόμα οικείο πρόσωπο της Καρολάιν στις Αρχές.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024