Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκος Μπάρτζης: «Να ζητήσω εγώ συγγνώμη από την Ελευθερία Ελευθερίου; Είστε τρελοί;»

Νίκος Μπάρτζης: «Να ζητήσω εγώ συγγνώμη από την Ελευθερία Ελευθερίου; Είστε τρελοί;»

Αποκαλυπτικός ήταν στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στο «Love It» ο Νίκος Μπάρτζης που αποχώρησε από το Survivor μετά τον τραυματισμό στο γόνατό του

Αποκαλυπτικός ήταν στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στο «Love It» ο Νίκος Μπάρτζης που αποχώρησε από το Survivor μετά τον τραυματισμό στο γόνατό του.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι αναφέρθηκε στην αλλαγή συμπεριφοράς της Μαριαλένας Ρουμελιώτη με την είσοδο του Σάκη Κατσούλη, στον Αλέξη Παππά αλλά και στη συγνώμη που δεν θα ζητήσει από την Ελευθερία Ελευθερίου.

«Μόλις μπήκε ο Σάκης στο παιχνίδι η Μαριαλένα άλλαξε»

«Μόλις μπήκε ο Σάκης στο παιχνίδι η Μαριαλένα άλλαξε. Λογικά ο Σάκης της μετέφερε πράγματα απ’ έξω. Μας πέταξε, άλλαξε τα πιστεύω της προς τον Παππά και αυτό για μένα ήταν το χειρότερο. Αυτή είναι η βασίλισσα της μπιφτέκας! Άλλαζε άποψη στο άψε σβήσε για ότι τη σύμφερε» είπε ενοχλημένος ο Νίκος Μπάρτζης.

«Τι άλλο να πω για τον Παππά; Έχω κουραστεί… Δεν θέλω να αναφέρω καν το όνομα του. Απλά ήθελε να φάει τον Τζέιμς από το παιχνίδι. Αυτό πιστεύω» συνέχισε.

«Να ζητήσω εγώ συγγνώμη από την Ελευθερία; Είστε τρελοί;»

«Μετά την αποχώρησή του, είδαμε πολλές κωλοτούμπες… Ο Ντάφυ έμεινε για 9η φορά και όλη η ομάδα πήγε στο πλευρό του. Τον περικύκλωσε! Ο Ηλίας μας είπε ότι άκουσε την Ελευθερία να λέει στον Αλέξη Παππά ‘Φάε τον Τζέιμς’. Ο Ασημακόπουλος είναι διπλωμάτης, όπου γυρνάει ο άνεμος» συμπλήρωσε.

Τέλος, στην ερώτηση «αν θα ζητήσει συγγνώμη από την Ελευθερία Ελευθερίου», απάντησε με ειλικρίνεια: «Να ζητήσω εγώ συγγνώμη από την Ελευθερία; Είστε τρελοί; Δεν υπάρχει περίπτωση» και συμπλήρωσε: «Εκείνη προσπαθούσε να με βγάλει κλέφτη».

Δείτε όσα είπε

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024