Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
I’m a Celebrity… Get Me Out of Here: Έρχεται νέο ριάλιτι με διάσημους Έλληνες

I’m a Celebrity… Get Me Out of Here: Έρχεται νέο ριάλιτι με διάσημους Έλληνες

Στην ελληνική εκδοχή του "I’m a Celebrity… Get Me Out of Here - The castle edition", μια ομάδα διασήμων θα ζήσει την περιπέτεια πίσω από τα τεράστια τείχη ενός εντυπωσιακού μεσαιωνικού, κατεστραμμένου κάστρου στην Πολωνία.

Στην ελληνική εκδοχή του «I’m a Celebrity… Get Me Out of Here – The castle edition», μια ομάδα διασήμων θα ζήσει την περιπέτεια πίσω από τα τεράστια τείχη ενός εντυπωσιακού μεσαιωνικού, κατεστραμμένου κάστρου στην Πολωνία.

Οι παίκτες θα δοκιμαστούν σε ακραίες προκλήσεις και οριακές καταστάσεις. Θα έρθουν αντιμέτωποι με τους φόβους τους μέσα από τρομακτικές δοκιμασίες, με σκοπό να εξασφαλίσουν την καθημερινή τους επιβίωση.

Ποιοι διάσημοι Έλληνες ετοιμάζονται για μία εμπειρία που θα τους μείνει αξέχαστη; Ποιοι θα αντέξουν να επιβιώσουν σε σκληρές συνθήκες, αποκομμένοι από τη σύγχρονη ζωή; Ποιος θα καταφέρει να βγει νικητής και να στεφθεί βασιλιάς ή βασίλισσα του κάστρου;

Το «I’m a Celebrity… Get Me Out of Here – The castle edition» θα είναι η πρώτη castle εκδοχή στην Ανατολική Ευρώπη και μια παραγωγή της Silverline Media Productions. O Maarten Meijs, Πρόεδρος της Global Entertainment ITV Studios, δήλωσε: «Η castle εκδοχή του «I’m A Celebrity” στην Ουαλία ήταν το μεγαλύτερο πρόγραμμα του 2020, καταγράφοντας τεράστια ποσοστά τηλεθέασης ως η πρώτη παρουσίαση που έγινε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αποτελεί πηγή έμπνευσης για τη διεθνή μας ομάδα, καθώς και για τους πελάτες μας. Ως επακόλουθο αυτής της επιτυχίας, βρήκαμε μια εναλλακτική τοποθεσία στην Πολωνία. Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Ελλάδα θα είναι η πρώτη χώρα που θα χρησιμοποιήσει το κάστρο μας εκεί».

Το «I’m a Celebrity… Get Me Out of Here – The castle edition» έρχεται και θα είναι η πιο τρομακτική περιπέτεια ζωής!

Sports in

Τα έβαλε με την διαιτησία ο Αταμάν…

Για αυτό έχασε το πλεονέκτημα ο ΠΑΟ σύμφωνα με τον Τούρκο προπονητή που πάντως δήλωσε σίγουρος για την πρόκριση

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024