Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Eurovision 2021: Απόψε η Ελλάδα στον ημιτελικό - Η υπέρλαμπρη Stefania και οι ευχές από την Τσαγκρινού

Eurovision 2021: Απόψε η Ελλάδα στον ημιτελικό – Η υπέρλαμπρη Stefania και οι ευχές από την Τσαγκρινού

Τι θα δούμε απόψε στον β' ημιτελικό της Eurovision

Απόψε το βράδυ θα προβληθεί ο Β’ Ημιτελικός της Eurovision 2021, ενώ στην τέταρτη θέση εμφάνισης θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα η Stefania με το τραγούδι «Last Dance».

Θα εμφανιστεί με μια ολόσωμη μωβ φόρμα η οποία χρειάστηκε 2,5 μήνες για να ολοκληρωθεί.

Απαστράπτουσα καθώς το ρούχο που είναι εμπνευσμένο από την K-pop είναι κεντημένο με 250.000 κρύσταλλα.

Αν και στην τελευταία πρόβα υπήρξαν τεχνικά προβλήματα λόγω καπνού από την προηγούμενη εμφάνιση της Εσθονίας στην πρόβα που παρακολούθησαν οι επιτροπές όλα πήγαν καλά.

Στην κορυφή των στοιχηματικών εταιρείων για νικητήριο τραγούδι παραμένει η συμμετοχή της Ιταλίας με την Γαλλία και τη Μάλτα να κονταροχτυπιούνται για την δεύτερη θέση σε πιθανότητες να κερδίσουν τον διαγωνισμό.

Η Ιταλία συγκεντώνει 21% πιθανότητες και ακουλουθούν η Μάλτα με 18% και η Γαλλία με 16%. Στην 8η και 11η θέση παραμένουν Κύπρος και Ελλάδα.

Δεκαεπτά αποστολές αποτελούν τις διαγωνιζόμενες χώρες του Δεύτερου Ημιτελικού που θα διαγωνιστούν για την εμφάνισή τους στον τελικό στις 22 Μαϊου.

Πρώτο για πρόκριση σύμφωνα με τις εκτιμήσεις φαίνεται να είναι η Ελβετία ερμηνεύοντας μια ατμοσφαιρική μπαλάντα όπως και ο νικητής του 2019. Φαβορί για την πρόκριση στον τελικό είναι και η συμμετοχη του Σαν Μαρίνο που εκπροσωπείται από την ΣενΧίτ και τον δημοφιλή rapper Φλο – ραϊντα.

Η εκπρόσωπος της Κύπρου, Έλενα Τσαγκρινού, έχοντας μόλις τελειώσει ένα τουρ στην πόλη του Ρότερνταμ μίλησε για την προετοιμασία για τον τελικό του διαγωνισμού.

«Πήγαν όλα καλά η πορεία μας ήταν ανοδική. Ανεβαίναμε σταδιακά. Ο στόχος για κάθε καλλιτέχνη είναι πάντα υψηλός. Έυχομαι να πάμε καλά. Το τραγούδι μας το αγαπάει πολύ ο κόσμος», ανέφερε για την εμπειρία του ημιτελικού.

«Θεωρώ ότι η Στεφανία θα περάσει σίγουρα στον τελικό, είναι εξαιρετική της εύχομαι κάθε επιτυχία. Της δίνω δύναμη κι αγάπη. Ελπίζω κι εύχομαι να πάει καλά. Είμαστε σε διαφορετικούς ημιτελικούς γι αυτό δεν έχουμε συναντηθεί. Έχει άλλες ώρες πρόβα.», τόνισε στέλνοντας τις θερμότερες ευχές της για την εκπρόσωπο της Ελλάδας.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του MEGA:

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024