Ο Χάρι Κέιν έχει κάνει γνωστή την επιθυμία του στην διοίκηση της Τότεναμ ότι θέλει να αποχωρήσει. Ο Αγγλος επιθετικός ήδη βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα τόσο της Μάντσεστερ Σίτι, όσο και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και στο κόλπο εξακολουθεί να βρίσκεται και η Τσέλσι.
Οι δυο ομάδες του Μάντσεστερ η καθεμία για διαφορετικούς λόγους θέλει να εντάξει τον πολύπειρο επιθετικό στο ρόστερ της. Από την μια η Σίτι για αντικαταστάτη του Σέρχιο Αγουέρο, ο οποίος μετά τον τελικό του Champions League θα αποτελέσει παρελθόν από τους Πολίτες μετά από μια δεκαετία. Από την άλλη, η Γιουνάιτεντ μπορεί πρόσφατα να ανανέωσε το συμβόλαιο του Έντισον Καβάνι για ακόμα ένα χρόνο, αλλά ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ θέλει μια αναβάθμιση για τις θέσεις της επίθεσης.
Το μόνο σίγουρο είναι μια ενδεχόμενη μεταγραφή του Χάρι Κέιν θα κοστίσει αρκετά εκατομμύρια. Όπως αναφέρει, η Sun, o Kέιν έχει συμβόλαιο με την Τότεναμ για άλλα τρία χρόνια, με την διοίκηση των Σπερς να ζητά τουλάχιστον 175.000.000 εκατ. για να παραχωρήσει τον πιο σημαντικό της παίκτη. Παραλληλα, οποιαδήποτε από τις δυο ομάδες θέλει να αποκτήσει τον Κέιν, θα πρέπει να του χαρίσει ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο.Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η πρόταση και των δύο συλλόγων θα αφορά 5ετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές σχεδόν 90 εκατ. ευρώ.
Ο ΠΑΟΚ Β΄ έκλεισε τη σεζόν στα πλέι άουτ του Α' ομίλου της Super League με άνετο 3-1 απέναντι στον Μακεδονικό και τερμάτισε στην κορυφή της βαθμολογίας. Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η κατάταξη.
Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν: Ο Τέιλορ Φριτζ χώρισε με την Μόργκαν Ριντλ – Τα έξι χρόνια κοινής πορείας και το άδοξο φινάλε του πιο cool ζευγαριού στο παγκόσμιο τένις.
Η Ντόρτμουντ έκανε επίδειξη δύναμης, καθώς στο 31’ προηγούνταν 3-0, και παραμένει δεύτερη, με τη Μπάγερν να έχει εξασφαλίσει τον τίτλο. Η Φράιμπουργκ έχασε την 7η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη