Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επτάψυχη Άρσεναλ, κράτησε ζωντανό το όνειρο της Ευρώπης (1-3)

Επτάψυχη Άρσεναλ, κράτησε ζωντανό το όνειρο της Ευρώπης (1-3)

Με δυο γκολ στις καθυστερήσεις η Άρσεναλ επικράτησε με 3-1 της Κρίσταλ Πάλας στο λονδρέζικο ντέρμπι και κράτησε ζωντανό το όνειρο της Ευρώπης.

Ήταν παιχνίδι ζωής ή θανάτου για την Άρσεναλ. Ήθελε μόνο την νίκη κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας για να μείνει ζωντανό το όνειρο της Ευρώπης. Και ήρθε με τον πιο αναπάντεχο τρόπο. Με δυο στις καθυστέρησεις του παιχνιδιού οι Κανονιέρηδες έκαμψαν την αντίσταση της Πάλας στο λονδρέζικο ντέρμπι (1-3) και έχουν ακόμα ελπίδες να συμμετάσχουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση για 25η συνεχόμενη φορά.

Πλέον, η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα βρίσκεται στους 58 βαθμούς και στο -1 από την 7η θέση την Τότεναμ, η οποία ηττήθηκε με εντός έδρας με 2-1 από την Άστον Βίλα. Πλέον την τελευταία αγωνιστική οι Κανονιέρηδες θα παίξουν τα ρέστα τους για την 7η θέση, η οποία οδηγεί στο Conference League. Aξιοσημείωτη στιγμή της αναμέτρησης το pasillio που έκαναν οι 22 ποδοσφαιριστές στον Ροι Χότσον, ο οποίος έκατσε για τελευταία φορά στον πάγκο της Πάλας σε εντός έδρας παιχνίδι.

Η Άρσεναλ πήρε προβάδισμα από το πρώτο ημίχρονο Πέπε δέχθηκε την ισοφάριση στο δεύτερο από τον Μπεντέκε και μάλιστα η Πάλας είχε τις ευκαιρίες να… κλέψει το παιχνίδι. Τελικά οι «κανονιέριδες» σώθηκαν στις καθυστερήσεις βρίσκοντας δύο γκολ με τους Μαρτινέλι και Πέπε που τους χάρισαν το τεράστιο τρίποντο, κρατώντας ακέραιες τις πιθανότητες τους για έξοδο στην Ευρώπη.

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Γκουαΐτα, Γουόρντ, Τόμκινς, Κέιχιλ, Μίτσελ, Κουγιατέ, ΜακΚάρθι (82′ Ρίντβαλντ), Σλουπ, Τάουνσεντ, Μπεντέκε (78′ Αγιού), Ζαχά

ΑΡΣΕΝΑΛ: Λένο, Τσέιμπερς, Χόλντινγκ, Γκάμπριελ, Τίρνι (78′ Τζάκα), Ελνένι, Τόμας Πάρτεϊ (78′ Μαρτινέλι), Πεπέ, Σμιθ Ρόου, Σακά (65′ Έντεγκαρντ), Ομπαμεγιάνγκ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024