Η Ελευθερία Ελευθερίου προχώρησε σε αποκαλύψεις για το Survivor, στο οποίο συμμετείχε και απάντησε στο καυτό ερώτημα «αν έχει γίνει σεξ μέσα στο παιχνίδι». Συγκεκριμένα, η Κύπρια τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη σε περιοδικό για την εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης αλλά και για την σχέση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και του Σάκη Κατσούλη.
Όπως είπε: «Δεν παρεξήγησα τη σχέση τους αλλά είναι ολοφάνερο ότι ο Σάκης μπήκε στο παιχνίδι για τη Μαριαλένα. Έχει πει ότι έχει αισθήματα για εκείνη. Εγώ μετέφερα το μήνυμα της Μαριαλένας σε ένα συνεργάτη του Γιώργου Λιβάνη αλλά το καλύτερο θα είναι όταν θα βγει η Μαριαλένα, να μιλήσουν οι δυο τους. Και καλό είναι να μιλήσουν οι ίδιοι όταν θα βγουν από το παιχνίδι».
Στην ερώτηση για το αν έγινε σεξ μέσα στο Survivor, η Ελευθερία απάντησε: «Νομίζω πως ναι. Δεν τα καταγράφουν όλα οι κάμερες». Δεν έδωσε ωστόσο περισσότερες λεπτομέρειες.
Πάντως, χθες ο Παύλος Γαλακτερός είπε στο «Καλό Μεσημεράκι» και τον Νίκο Μουτσινά ότι η Μαριαλένα και ο Σάκης δεν είναι ζευγάρι αλλά μόνο φίλοι. Η Ελευθερία πιστεύει το αντίθετο και δηλώνει ότι κάτι ερωτικό παίζει μεταξύ τους.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας