Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καιρός: Ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα

Καιρός: Ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν σήμερα, Τετάρτη (19/5), σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με τη μετεωρολόγο του MEGA Χριστίνα Ρήγου.

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν σήμερα, Τετάρτη (19/5), σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με τη μετεωρολόγο του MEGA Χριστίνα Ρήγου.

Ηλιοφάνεια προβλέπεται σε όλη τη χώρα, τόσα στα ηπειρωτικά όσο και στα νησιά του Αιγαίου. Η μόνη μικρή «παραφωνία» στο ηλιόλουστο σκηνικό, θα είναι λίγες αραιές νεφώσεις το μεσημέρι στα βόρεια, κυρίως σε ορεινές περιοχές στη Μακεδονία και στη Θράκη.

Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα παραμείνει στα επίπεδα των τελευταίων ημερών. Θα πλησιάσει τους 29 στα βόρεια, 28 στη δυτική Ελλάδα και 32 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά. Και στο Αιγαίο οι μέγιστες θα κυμανθούν κοντά στους 27-30 βαθμούς Κελσίου κατά μέσο όρο.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν σε δυτικές διευθύνσεις 3-5 μποφόρ. Στο Αιγαίο νοτιοδυτικοί αρχικά ασθενείς, 2-3 μποφόρ στα βόρεια θα ενισχυθούν μέχρι 4-5 και στο Κρητικό πέλαγος 6- μποφόρ.

Στην Αττική θα επικρατήσει λιακάδα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί στις γύρω θαλάσσιες περιοχές 3-4 μποφόρ.

Για την περιοχή της Θεσσαλονίκης, προβλέπεται ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις μέχρι το μεσημέρι. Η θερμοκρασία από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου, και οι άνεμοι σε νότιες διευθύνσεις στο Θερμαϊκό 3-4 μποφόρ.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024