Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χρυσός βαθμός για την Τορίνο στο «Ολίμπικο» (0-0)

Χρυσός βαθμός για την Τορίνο στο «Ολίμπικο» (0-0)

Η Τορίνο πήρε ισοπαλία (0-0) στη Ρώμη από τη Λάτσιο και εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία, μία αγωνιστική πριν το φινάλε. Υποβιβάστηκε η Μπενεβέντο.

Στη Serie A θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν η Τορίνο που πήρε χρυσό 0-0 κόντρα στην αδιάφορη Λάτσιο στο «Ολίμπικο» και εξασφάλισε την παραμονή της με την Μπενεβέντο να αποχαιρετά τη μεγάλη κατηγορία.

Έχασε πέναλτι στο φινάλε ο Ιμόμπιλε για τους γηπεδούχους. Για την ιστορία, η «Γκρανάτα» υποδέχεται την Μπενεβέντο στην τελευταία αγωνιστική με το ματς πλέον να είναι αδιάφορο αφού τις δύο ομάδες χωρίζουν τέσσερις βαθμοί.

Μοιραίος για τη Λάτσιο ήταν ο Ιμόμπιλε που στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου σκόραρε αλλά το γκολ του ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ ενώ στο 83′ αστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι.

Ενδιάμεσα είχε και η Τορίνο την ευκαιρία της με τον Σανάμπρια να έχει δοκάρι στο 70′ με τα δοκάρια στο ματς να γίνονται τρία στις καθυστερήσεις. Από κεφαλιά του Λατσάρι η μπάλα σταμάτησε στο σίδερο με τους φιλοξενούμενους να γλιτώνουν για ακόμη μία φορά το γκολ.

ΛΑΤΣΙΟ: Στρακoσα, Μάρουσιτς, Λουίς Φελίπε (68′ Πάτρικ), Ράντου (76′ Παρόλο), Λατσάρι, Άκπα-Άκπρο (76′ Αντρέας Περέιρα), Λούκας Λέιβα (68′ Εσκαλάντε), Λουίς Αλμπέρτο, Φαρές (62′ Λούλιτς), Μουρίκι, Ιμόμπιλε

ΤΟΡΙΝΟ: Σιρίγκου, Ίτσο, Ενκουλού, Μπρέμερ, Σίγκνο, Ρινκόν (86′ Μπαζέλι), Μαντραγκόρα, Λούκιτς, Ανσάλντι, Σανάμπρια (86′ Τζάτζα), Μπελότι (90+3′ Βέρντι)

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024