Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τάκης Γιανούτσος – Θοδωρής Βαμβακάρης: Όσα πρέπει να ξέρουμε για την 24χρονη κοινή πορεία τους

Τάκης Γιανούτσος – Θοδωρής Βαμβακάρης: Όσα πρέπει να ξέρουμε για την 24χρονη κοινή πορεία τους

Το δημοσιογραφικό δίδυμο έκανε αποκαλύψεις στο «Πάμε Δανάη!».

Τάκης Γιανούτσος και Θοδωρής Βαμβακάρης ήταν σήμερα καλεσμένοι στο «Πάμε Δανάη!» και μίλησαν για όλα. «Είναι μια σχέση όπως όλες οι άλλες με σκαμπανεβάσματα. Είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι και καταφέρνουμε να εξομαλύνουμε στον αέρα τις όποιες διαφορές μας. Ο κόσμος ξέρει ότι θα ακούσει δύο διαφορετικές απόψεις. Είναι σαν κόνσεπτ που όμως βγαίνει φυσικά» είπε ο Θοδωρής Βαμβακάρης μιλώντας για τα 24 χρόνια κοινής επαγγελματικής πορείας με τον Τάκη Γιαννούτσο.

«Ξέρουμε και οι δύο ότι όταν υπάρχει χημεία δύο ανθρώπων δεν τους χωρίζεις γιατί δεν θα σταθεί κανένας μόνος του καλύτερα» συμπλήρωσε από τη μεριά του ο Τάκης Γιαννούτσος.

Οι δυο τους αναφέρθηκαν επίσης στην προσωπική σχέση που έχουν πλην καθώς εκτός από συνεργάτες και φίλοι τους ενώνει κουμπαριά, αφού ο Θοδωρής Βαμβακάρης έχει βαφτίσει την κόρη του Τάκη Γιαννούτσου. Σε άλλο σημείο της συνέντευξής τους ο Τάκης Γιαννούτσος αποκάλυψε τα «κουσούρια» του φίλου του και διηγήθηκε ένα περιστατικό στο οποίο ο Θοδωρής Βαμβακάρης, καθυστέρησε πάνω από δέκα λεπτά σε συνέντευξή που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Μιλώντας για την πιο δύσκολη στιγμή που έζησαν μαζί, ο Θοδωρής Βαμβακάρης δήλωσε: «Ένα ατύχημα που είχε ο Τάκης με την μηχανή και πήγε εντατική όπου βρέθηκε σε κόμμα για 4-5 μέρες, ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή και για τους δύο. Με πήραν τηλέφωνο το βράδυ και ήταν από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου. Με πήραν τα κλάματα όταν πήγα να τον δω. Είχε πολλές παραισθήσεις μάλιστα και νόμιζε ότι είχε έρθει να τον δει στο νοσοκομείο ο Τζόρτζεβιτς» είπε μεταξύ άλλων.

Οι δυο τους μίλησαν επίσης για την προσωπική τους ζωή.

«Η ζωή με τον γιό μου είναι ωραία. Δεν ταιριάζουμε παρά μόνο καλλιτεχνικά. Το σπίτι μας είναι ένα πολύ μεγάλο καψιμί» είπε ο Τάκης Γιαννούτσος. Μιλώντας για τις αγαπημένες τους στιγμές από την εκπομπή τους στην ΕΡΤ ο Θοδωρής Βαμβακάρης είπε πως ξεχωρίζει ως καλεσμένους την Πόπη Τσαπανίδου και τον Θοδωρή Αθερίδη, ενώ εκείνος που τους ζόρισε περισσότερο ήταν ο Φίλιππος Πλιάτσικας. Ο ίδιος είπε πως θα θέλανε για καλεσμένη την Γιάννα Αγγελοπούλου και την πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Από την πλευρά του ο Τάκης Γιαννούτσος ξεχωρίζει ως καλεσμένο τον Νίκο Πορτοκάλογλου, αλλά τον δυσκόλεψε περισσότερο ο Λάκης Κομνηνός. Τέλος οι δυο τους δήλωσαν πως θα ήθελαν να κάνουν στην τηλεόραση ένα late night show με πολλή μουσική.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024