Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Έξαψη: Αυτός ο ηθοποιός εισβάλλει στη σειρά του MEGA

Έξαψη: Αυτός ο ηθοποιός εισβάλλει στη σειρά του MEGA

Πρόκειται για έναν από τους πιο γνωστούς και διάσημους Έλληνες ηθοποιούς.

Μια αποκλειστική είδηση έδωσε σήμερα η Δανάη Μπάρκα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!». Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του MEGA, θα υπάρξει μια νέα προσθήκη στην «Έξαψη». Συγκεκριμένα θα μπει ο Αλέκος Συσσοβίτης, ένας από τους πιο γνωστούς και διάσημους Έλληνες ηθοποιούς, ο οποίος θα προκαλέσει νέες ανατροπές και εξελίξεις στη σειρά.

Τι θα δούμε σήμερα:

Εν τω μεταξύ, στο σημερινό επεισόδιο ο Μηνάς παραμένει εξαφανισμένος. Ο Ορφέας ανακρίνει ξανά το Γιάννο, ο οποίος δεν κατηγορεί κανέναν άλλο πέρα από τον εαυτό του. Η Εβίτα ταράζεται όταν μαθαίνει ότι η μητέρα της κλήθηκε για ανάκριση και προσπαθεί να μάθει τι έχει συμβεί. Η τυχαία συνάντησή της με τη Ζωή θα είναι επεισοδιακή. Η Κλαίρη καλείται να καταθέσει για την υπόθεση του Γιάννου. Η Μαρίνα συνεχίζει να συγκεντρώνει στοιχεία, προκειμένου να μάθει αν ο Μηνάς είναι όντως ο ένοχος. Ο Κωστής, βρίσκεται μπροστά σε ένα καινούργιο δίλημμα.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν: Τάσος Νούσιας, Ιωάννα Παππά, Αναστασία Παντούση, Κωνσταντίνος Κάππας, Νίκος Πουρσανίδης, Γιούλικα Σκαφιδά, Κίμων Κουρής, Σοφία Μανωλάκου. Στο ρόλο της Ίριδας η Λουκία Πιστιόλα. Στο ρόλο του Τζώρτζη ο Νίκος Νικολάου. Στο ρόλο του Ορφέα ο Ιωσήφ Πολυζωίδης. Στο ρόλο της Ζωής η Λουκία Παπαδάκη. Επίσης παίζουν οι: Γιώργος Μπανταδάκης, Άρης Αντωνόπουλος, Ντένια Ψυλλιά κ.α

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024