Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιωάννα Μαλέσκου: Η παρουσιάστρια απάντησε στον Τζέιμς για το «γύρισμα της μπιφτέκας»

Ιωάννα Μαλέσκου: Η παρουσιάστρια απάντησε στον Τζέιμς για το «γύρισμα της μπιφτέκας»

Ξεκαθάρισε ότι τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της ασχολούνται μόνο με τις προσωπικότητες των παικτών όπως τις βλέπουν στο παιχνίδι.

Στον Τζέιμς Καφετζή και την Άννα Μαρία Βέλλη απάντησε σήμερα η Ιωάννα Μαλέσκου, μετά την ανάρτηση που έκαναν ρίχνοντας τα βέλη τους προς την εκπομπή.

Συγκεκριμένα, σε χθεσινό story στο instagram οι πρώην παίκτες του Survivor έψηναν μπιφτέκια βλέποντας απόσπασμα από την εκπομπή «Love it». Την ίδια στιγμή γυρνούσαν την ψησταριά, «καρφώνοντας» με αυτόν τον τρόπο την εκπομπή του ΣΚΑΪ και εννοώντας πως η παρουσιάστρια «γύρισε τη μπιφτέκα».

Σήμερα το μεσημέρι η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε με τον δικό της τρόπο.

Ξεκαθάρισε ότι τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της ασχολούνται μόνο με τις προσωπικότητες των παικτών όπως τις βλέπουν στο παιχνίδι και όχι με το τι κάνουν εκτός. «Πάντως εμένα μου κάνει τρομερή εντύπωση με το μετά. Όταν λέμε ότι αποχωρεί κάποιος παίκτης που αποφορτίζεται και είναι ένας άλλος άνθρωπος, κάποιοι εξακολουθούν να δείχνουν. Οπότε κρίνουμε και τους ανθρώπους που αποχωρούν, γιατί καταλαβαίνουμε εκ των υστέρων πολλά. Για εμάς δεν αλλάζει η ζωή μας. Κάποια συμβάντα μας έρχονται τώρα σιγά-σιγά και τα βλέπουμε και καταλαβαίνω πολλούς παίκτες σε σημεία που έχουν πει μέσα στο παιχνίδι. Στηρίζουμε ένα πρόγραμμα που παρακολουθούμε και μας αρέσει. Μας αρέσουν συμπεριφορές παικτών, άλλες δεν μας αρέσουν. Και επίσης μας αρέσει πολλές φορές να βλέπουμε πως ένας άνθρωπος, όπως είναι και η ζωή, προσαρμόζεται και φέρεται διαφορετικά. Αυτό είναι κάτι τελείως διαφορετικό, γιατί εμείς όλοι τηλεοπτικά, μιλάμε και ασχολούμαστε με προσωπικότητες, όπως τις βλέπουμε μέσα σε μια συνθήκη, όπως τις βλέπουμε στο Survivor. Το τι κάνει ο καθένας στη ζωή του, δε μας αφορά», είπε η παρουσιάστρια.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024