Στο MEGA και την εκπομπή «Πάμε Δανάη!» μίλησε αποκλειστικά η Αλίκη Κατσαβού. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στον γιος της τον Φοίβο, στα επαγγελματικά της σχέδια και στις κόρες του Κώστα Βουτσά.

«Για 4 χρόνια μέναμε με τον Κώστα στο Κολωνάκι στην Άγιο Διονύσιο και εδώ γεννήθηκε και ο Φοίβος. Εδώ τα περπατήσαμε τα πρώτα 2 χρόνια της ζωής του», είπε και συνέχισε: «Μετά το χαμό του Κώστα επικεντρώθηκα στις ανάγκες του παιδιού και όχι στις δικές μου. Όφειλα στο παιδί να έχει μια υγιή εξέλιξη και να περάσει ομαλά το πένθος».

Ερωτηθείσα για το ποια ήταν η δύσκολη ερώτηση που της έκανε ο ανήλικος γιος της ανέφερε. «Η πιο δύσκολη ερώτηση ήταν όταν ο Φοίβος με ρώτησε αν στο νεκροταφείο είναι ο Κώστας του απάντησα όπως ένιωθα». Όπως είπε με τις κόρες του Κώστα έχει πολύ καλή σχέση. «Με τη Σάντρα έχουμε επικοινωνία και ήμασταν πιο κοντά ακόμα και όταν ζούσε ο Κώστας».

Επίσης, διευκρίνισε ότι δεν θέλει να πάρει θέση στα θέματα των κοριτσιών με τα περιουσιακά του Κώστα Βουτσά. «Εγώ είμαι εξαγχιστείας συγγενής, ενώ τα κορίτσια είναι εξ αίματος συγγενείς. Δεν θέλω με τη γνώμη μου να αλλοιώσω την σχέση του Φοίβου με εκείνες και με τα παιδιά τους. Δεν μου έχει ζητηθεί η γνώμη του και δεν ανακατεύομαι».

Για τα επαγγελματικά της σχέδια και το πως τα επηρέασε η πανδημία, σημείωσε: «Μέσα στην πανδημία που ναυάγησε η θεατρική μου εταιρεία και έχασα 25 παραστάσεις. Τα “διλήμματα” ήταν μεγάλη σωτηρία. Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα δεν έχω κανένα λόγο να μην κάνω τα “διλήμματα” ξανά αλλά θα εξετάσω τις προτάσεις».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο