Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αλίκη Κατσαβού: Αποκάλυψε την πιο δύσκολη στιγμή μετά το θάνατο του Κώστα Βουτσά

Αλίκη Κατσαβού: Αποκάλυψε την πιο δύσκολη στιγμή μετά το θάνατο του Κώστα Βουτσά

Η ηθοποιός μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για τη ζωή της μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά.

Στο MEGA και την εκπομπή «Πάμε Δανάη!» μίλησε αποκλειστικά η Αλίκη Κατσαβού. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στον γιος της τον Φοίβο, στα επαγγελματικά της σχέδια και στις κόρες του Κώστα Βουτσά.

«Για 4 χρόνια μέναμε με τον Κώστα στο Κολωνάκι στην Άγιο Διονύσιο και εδώ γεννήθηκε και ο Φοίβος. Εδώ τα περπατήσαμε τα πρώτα 2 χρόνια της ζωής του», είπε και συνέχισε: «Μετά το χαμό του Κώστα επικεντρώθηκα στις ανάγκες του παιδιού και όχι στις δικές μου. Όφειλα στο παιδί να έχει μια υγιή εξέλιξη και να περάσει ομαλά το πένθος».

Ερωτηθείσα για το ποια ήταν η δύσκολη ερώτηση που της έκανε ο ανήλικος γιος της ανέφερε. «Η πιο δύσκολη ερώτηση ήταν όταν ο Φοίβος με ρώτησε αν στο νεκροταφείο είναι ο Κώστας του απάντησα όπως ένιωθα». Όπως είπε με τις κόρες του Κώστα έχει πολύ καλή σχέση. «Με τη Σάντρα έχουμε επικοινωνία και ήμασταν πιο κοντά ακόμα και όταν ζούσε ο Κώστας».

Επίσης, διευκρίνισε ότι δεν θέλει να πάρει θέση στα θέματα των κοριτσιών με τα περιουσιακά του Κώστα Βουτσά. «Εγώ είμαι εξαγχιστείας συγγενής, ενώ τα κορίτσια είναι εξ αίματος συγγενείς. Δεν θέλω με τη γνώμη μου να αλλοιώσω την σχέση του Φοίβου με εκείνες και με τα παιδιά τους. Δεν μου έχει ζητηθεί η γνώμη του και δεν ανακατεύομαι».

Για τα επαγγελματικά της σχέδια και το πως τα επηρέασε η πανδημία, σημείωσε: «Μέσα στην πανδημία που ναυάγησε η θεατρική μου εταιρεία και έχασα 25 παραστάσεις. Τα “διλήμματα” ήταν μεγάλη σωτηρία. Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα δεν έχω κανένα λόγο να μην κάνω τα “διλήμματα” ξανά αλλά θα εξετάσω τις προτάσεις».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024