
Βύρωνας: Πρόστιμο 5.000 ευρώ σε γυμναστήριο που λειτουργούσε παράνομα
300 ευρώ στους πελάτες και στο αυτόφωρο ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου.
Επιχείρηση της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙΜΕΑ) πραγματοποιήθηκε στην περιοχή του Βύρωνα σε εγκατάσταση που λειτουργούσε, παράνομα, ως γυμναστήριο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, επιβλήθηκε 5.000 ευρώ πρόστιμο ενώ ο ιδιοκτήτης οδηγήθηκε στο αυτόφωρο και στους πελάτες επιβλήθηκαν πρόστιμα των 300 ευρώ.
Πηγές του υπουργείου Ανάπτυξης τονίζουν ότι έχουν εντοπιστεί και άλλες όμοιες εγκαταστάσεις που με πρόσχημα τη λειτουργία αθλητικών συλλόγων παρέχουν παράνομα υπηρεσίες γυμναστηρίου.
- Γιορτή σήμερα 28 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- ΔΥΠΑ: Πάνω από 700 συμβασιούχοι εργασιακοί σύμβουλοι οδηγούνται στην ανεργία – Τι απαντά η διοίκηση
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]
- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ 2-1: «Αγκάλιασαν» την έξοδο στο Champions League οι «κόκκινοι διάβολοι»
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Από τα γλωσσικά μοντέλα στη λήψη αποφάσεων
- Θετικός για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τις υποκλοπές ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ


