Επιχείρηση της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙΜΕΑ) πραγματοποιήθηκε στην περιοχή του Βύρωνα σε εγκατάσταση που λειτουργούσε, παράνομα, ως γυμναστήριο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, επιβλήθηκε 5.000 ευρώ πρόστιμο ενώ ο ιδιοκτήτης οδηγήθηκε στο αυτόφωρο και στους πελάτες επιβλήθηκαν πρόστιμα των 300 ευρώ.
Πηγές του υπουργείου Ανάπτυξης τονίζουν ότι έχουν εντοπιστεί και άλλες όμοιες εγκαταστάσεις που με πρόσχημα τη λειτουργία αθλητικών συλλόγων παρέχουν παράνομα υπηρεσίες γυμναστηρίου.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).