Με «τρίχες» θέλησε να ασχοληθεί ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Κωνσταντίνος Χύτας στη Βουλή και τελικά το αποτέλεσμα ήταν να πρωταγωνιστήσει σε μια κωμωδία καθώς η συζήτηση κατέληξη στις κοιραλοιφές του Βελόπουλου, για τις οποίες έκανε ότι δεν άκουσε...

Με «τρίχες» θέλησε να ασχοληθεί ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Κωνσταντίνος Χύτας στη Βουλή και τελικά το αποτέλεσμα ήταν να πρωταγωνιστήσει σε μια κωμωδία καθώς η συζήτηση κατέληξη στις κοιραλοιφές του Βελόπουλου, για τις οποίες έκανε ότι δεν άκουσε…

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για τη συνεπιμέλεια ο κ. Χύτας απευθυνόμενος στον υπουργό Δικαιοσύνης και σχολιάζοντας τις αντιδράσεις που προκαλούν οι προωθούμενες διατάξεις στο εσωτερικό της ΝΔ, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πήγατε για μαλλί αλλά κινδυνεύετε να βγείτε κουρεμένος».

Αυτό είχε ως συνέπεια την απάντηση του Κώστα Τσιάρα ότι δεν έχει μαλλιά θέλοντας να αστιευετεί και να αποδομήσει την κριτική του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης.

Η ανταπάντηση του κ. Χύτα ότι υπάρχουν λύσεις για όλα έδωσε την ευκαιρία στον βουλευτή της ΝΔ Μάξιμο Χαρακόπουλο να κάνει ένα βιοτριολικό σχόλιο για τις κοιραλοιφές.

Ο κ. Χύτας αντιλαμβανόμενος την αιχμή κατά του προέδρου του δεν θέλησε να δώσει περαιτέρω έκταση για να μην εκτεθεί περισσότερο μετά την άστοχη χρήση του ρητού για τα μαλλιά.

Ο διάλογος έχει ως εξής:

Κ. Χύτας: Ο λαός λέει πήγατε για μαλλί και βγήκατε κουρεμένοι. Και φοβάμαι μη βγείτε κουρεμένοι.

Κ. Τσιάρας: Δεν έχω μαλλί.

Χύτας: Εσείς δεν έχετε μαλλί. Ότι έχει ο υφυπουργός – ότι απέμεινε. Πάντως θα μείνει η παροιμία, το θέμα είναι μη βρει εφαρμογή πάνω σας είτε έχετε μαλλί είτε όχι.

Μ. Χαρακόπουλος: Οι λαϊκές ρήσεις δεν έχουν εφαρμογή για όλες τις περιπτώσεις κ. Χύτα.

Χύτας: Υπάρχουν λύσεις κύριε πρόεδρε. Η επιστήμη έχει προχωρήσει και για μαλλιά και για όλα.

Μ. Χαρακόπουλος: Μην αναλύσουμε τώρα τις κηραλοιφές.

Κ. Χύτας: Εκανα ότι δεν το άκουσα.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr