Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΚΙΝΑΛ και ΚΚΕ: Η ανευθυνότητα στην τήρηση των μέτρων αφορά την κυβέρνηση

ΚΙΝΑΛ και ΚΚΕ: Η ανευθυνότητα στην τήρηση των μέτρων αφορά την κυβέρνηση

Επικριτικά σχολίασαν την αναφορά του πρωθυπουργού προς τους πολίτες ότι «ελευθερία δεν σημαίνει ανευθυνότητα» τόσο το ΚΙΝΑΛ όσο και το ΚΚΕ επισημαίνοντας το καθένα από την πλευρά του ότι η ανευθυνότητα στην τήρηση των μέτρων αφορά πρωτίστως τη συμπεριφορά της κυβέρνησης

«»Ελευθερία δεν σημαίνει ανευθυνότητα» κ. Μητσοτάκη, αλλά αυτό ισχύει πρώτα για την κυβέρνηση, όχι μόνο για τους άλλους», σχολίασε το ΚΙΝΑΛ σχετικά με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού που ζήτησε από τους πολίτες να τηρήσουν τα εναπομείναντα μέτρα για την πανδημία.

Η Χαριλάου Τρικούπη τόνισε πως «με μεγάλη καθυστέρηση ο κ. Μητσοτάκης -που για μέρες καλλιεργούσε κλίμα εφησυχασμού- παραδέχθηκε σήμερα ότι «η πανδημία είναι εδώ και δεν έχουμε ξεμπερδέψει»».

Πρόσθεσε ακόμη, ότι χρειάστηκαν γι’ αυτό οι επανειλημμένες επισημάνσεις της Φώφης Γεννηματά, με βάση τις εκτιμήσεις των ειδικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ έχει ως εξής:

«Με μεγάλη καθυστέρηση ο κ. Μητσοτάκης, -που για μέρες καλλιεργούσε κλίμα εφησυχασμού- παραδέχθηκε σήμερα ότι «η πανδημία είναι εδώ και δεν έχουμε ξεμπερδέψει».

»Χρειάστηκαν γι’ αυτό οι επανειλημμένες επισημάνσεις της Φώφης Γεννηματά, με βάση τις εκτιμήσεις των ειδικών. «Ελευθερία δεν σημαίνει ανευθυνότητα» κ. Μητσοτάκη, αλλά  αυτό ισχύει πρώτα για την Κυβέρνηση, όχι μόνο για τους άλλους».

Η ανευθυνότητα και οι παλινωδίες στην προστασία της δημόσιας υγείας αφορούν πρωτίστως την κυβέρνηση σχολίασε από τη μεριά του το ΚΚΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΚΕ έχει ως εξής:

«Η “ανευθυνότητα” και οι παλινωδίες, σε σχέση με τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας, αφορούν πρωτίστως την κυβέρνηση, που από τη μια υιοθετεί μόνο τα “πρωτόκολλα” που επιβάλλουν οι μεγάλες μεταφορικές και τουριστικές εταιρίες και από την άλλη εναποθέτει την ανάσχεση της πανδημίας αποκλειστικά στην αυτοδιάγνωση και στον αναγκαίο εμβολιασμό, ο οποίος εκτός του ότι απέχει πολύ από το να καταστεί μαζικός, δεν μπορεί να υποκαταστήσει τα αναγκαία μέτρα προστασίας και θωράκισης του δημόσιου συστήματος υγείας μ’ ευθύνη του κράτους».

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024