Η τουριστική σεζόν για τη χώρα μας ξεκίνησε και επισήμως στις 15 Μαΐου και ένα ελληνικό νησί συγκεντρώνει τα βλέμματα πάνω του. Αυτό είναι η Μήλος. Το ηφαιστειακό ελληνικό νησί που βρίσκεται στο Αιγαίο Πέλαγος έχει κερδίσει με την απαράμιλλη ομορφιά του, τους τουριστικούς ιστότοπους και τους bloggers, με τα δημοσιεύματα να παίρνουν «φωτιά».

«Βράχοι που καμπυλώνουν σαν μάρμαρο σε έντονες γαλάζιες θάλασσες»

Συγκεκριμένα, το περιοδικό Conde Nast Traveller τις προηγούμενες ημέρες φιλοξένησε στην ηλεκτρονική του έκδοση, τη Μήλο και το χωριό Κλήμα χαρακτηρίζοντας το ως ένα από τα ωραιότερα χωριά της Ελλάδας. Το αυστραλιανό τηλεοπτικό κανάλι tvblackbox, σημείωσε από την μεριά του: «Το καλύτερα φυλαγμένο μυστικό στα ελληνικά νησιά περιμένει τους επισκέπτες στη Μήλο, όπου λευκοί ηφαιστειακοί βράχοι καμπυλώνουν σαν μάρμαρο σε έντονες γαλάζιες θάλασσες».

Ύμνοι και από τους δημοφιλείς bloggers

H blogger DYMPHE, που έχει πάνω από 80.000 ακολούθους στο Instagram τονίζει: «Η Πλάκα είναι η πρωτεύουσα του νησιού και σίγουρα το πιο όμορφο χωριό της Μήλου. Θα βρείτε εδώ όλα τα είδη γραφικών λευκών ελληνικών σπιτιών. Η βόλτα εδώ είναι μια υπέροχη και πολύ χαλαρωτική δραστηριότητα. Αυτό που είναι υπέροχο, είναι ότι δεν επιτρέπονται αυτοκίνητα στο χωριό, γεγονός που κάνει το περπάτημα εδώ καλύτερο».

Ο blogger Dave αναφέρεται επίσης στο νησί της Μήλου. «Ένα μικρό νησί με μερικές από τις καλύτερες παραλίες στην Ελλάδα και ένα από τα μέρη που έχει ευλογηθεί από τη Μητέρα Φύση με ένα φανταστικά μοναδικό τοπίο», υπογραμμίζει.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr