Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Survivor Spoiler: Αυτός κερδίζει την σημερινή ασυλία - Αποχωρεί τελικά ο Τριαντάφυλλος;

Survivor Spoiler: Αυτός κερδίζει την σημερινή ασυλία – Αποχωρεί τελικά ο Τριαντάφυλλος;

Τα πάνω κάτω έρχονται από σήμερα στο Survivor, με τις αλλαγές που ανακοίνωσε εχθές ο Γιώργος Λιανός να τίθενται από σήμερα σε εφαρμογή

Τα πάνω κάτω έρχονται από σήμερα στο Survivor, με τις αλλαγές που ανακοίνωσε εχθές ο Γιώργος Λιανός να τίθενται από σήμερα σε εφαρμογή.

Συγκεκριμένα, από σήμερα, Δευτέρα, η ασυλία γίνεται ατομική.

Ποιος κερδίζει την ασυλία;

Ποιος είναι ο παίκτης ή η παίκτρια που κερδίζει την ατομική ασυλία;

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας nassosblog.gr, ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι ο τυχερός με την κουβέντα να περιστρέφεται πλέον στο αν θα φύγει ο Τριαντάφυλλος.

Σύμφωνα, όμως με τις πληροφορίες, ο «Ντάφυ» παραμένει στο παιχνίδι κανονικά.

Έτσι θα διεξάγονται οι αγώνες ασυλίας

Υπενθυμίζεται πως στο έκτακτο Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε χθες, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε αυτό που έλεγαν όλα τα spoilers, ότι ο Νίκος Μπάρτζης δεν θα συνεχίσει στο ριάλιτι, λόγω του τραυματισμού του στα γόνατα.

Όπως ήταν φυσικό, το ριάλιτι δεν θα μπορούσε να συνεχίσει με αποδυναμωμένη την μπλε ομάδα κι ο Γιώργος Λιανός προέβη σε νέα ανακοίνωση: «Το Survivor αλλάζει και γίνεται από ομαδικό, ατομικό. Η προσπάθειά σας γίνεται πιο ατομική αλλά όχι σε όλα αγωνίσματα. Στα αγωνίσματα ασυλίας θα παίζει ο καθένας για τον εαυτό του ενώ στα αγωνίσματα για το έπαθλο φαγητού κι επικοινωνίας θα δημιουργούνται κάθε εβδομάδα δύο νέες ομάδες, οι ομάδες των αρχηγών. Θα υπάρξει διαδικασία επιλογής αρχηγών».

Ωστόσο μια αλλαγή που δεν ανακοίνωσε και θα συμβεί από αυτή την εβδομάδα είναι πως αποχώρηση θα έχουμε κάθε δύο εβδομάδες κι όχι κάθε μια! Το σενάριο αυτό πρώτο σας το είχε αποκαλύψει το Athensmagazine.gr, πριν δύο μήνες και μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Πάνου Καλλίδη, τότε που είχε αρχίσει να χάνεται λίγο η μπάλα με τους παίκτες, αφού είχαν φύγει αρκετοί μαζικά και δεν μπορούσαν να μπουν νέοι βάση κανονισμών.

Το σενάριο αυτό είχε πέσει από τότε στο τραπέζι ωστόσο η παραγωγή δεν είχε προβεί σε μια τέτοια απόφαση. Πλέον όμως και μετά την αποχώρηση των Τζέιμς Καφετζή και Νίκου Μπάρτζη, οι παίκτες που παραμένουν στο παιχνίδι είναι 9 και έχουν λιγοστέψει επικίνδυνα αφού σε 2 μήνες πρέπει να φύγουν μόλις τέσσερις παίκτες, μιας και στην Ελλάδα για το τελικό στάδιο πρέπει να γυρίσουν πέντε παίκτες!

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024