Ο Γιώργος Παπαδόπουλος απάντησε στις ερωτήσεις της Φωτεινής Πετρογιάννη στη στήλη της «Σπάσ΄τα» στο Pop Up. Η χειρότερή του συνεργασία μέχρι σήμερα είναι αυτή που δεν έγινε με τον Νότη Σφακιανάκη. «Καλώς δεν έγινε» είπε.  Από την άλλη, μετάνιωσε που αρνήθηκε παλιότερα συνεργασία με τον Νίκο Οικονομόπουλο. «Το μετάνιωσα γιατί είναι πολύ ωραίος τραγουδιστής».

Δεν έχει σχέση με θαυμάστρια, όμως έβγαλε από το καμαρίνι του μία που μπήκε  και άρχισε να γδύνεται.

«Όταν πρωτοξεκίνησα το μόνο που έλεγαν όλοι ήταν ότι η φωνή μου έμοιαζε με του Χατζηγιάννη. Με στενοχωρούσε. Έπρεπε να καταβάλω περισσότερη προσπάθεια για να  το ξεπεράσω αυτό. Βρεθήκαμε με τον Μιχάλη και γελούσαμε για αυτό» είπε.

«Εδώ άντεξαν τον Τριαντάφυλλο τόσους μήνες, δεν θα τον αντέξω εγώ;»

Θα συνεργαζόταν με τον Τριαντάφυλλο σε μια πίστα κάθε βράδυ; «Εδώ άντεξαν τον Τριαντάφυλλο οι άλλοι τόσους μήνες, δεν θα τον αντέξω εγώ δυο φορές την εβδομάδα;».

Όσο για το ποιος θα ήταν το πρώτο όνομα είπε: «Ο κόσμος ξέρει ποιος είναι το πρώτο όνομα. Δεν έχω τσακωθεί ποτέ για τη μαρκίζα και ξερνάω με όσους το κάνουν».

«Έχω συζητήσει κάποια για το Βig Brother, από κει και πέρα ξέρει το κανάλι. Δεν καίγομαι κιόλας να είμαι. Έχω να κάνω κάτι άλλο. Υπάρχει μια ιδέα για κάτι με τη Γαλάτεια που δεν έχει ξαναγίνει στην τηλεόραση, και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό» είπε.

Δείτε όλα όσα είπε

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο