Με σκληρά λόγια σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς την επιλογή της μητέρας της Μαριαλένας Ρουμελιώτη να δώσει συνέντευξη μιλώντας για την κόρη της και την σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» εξέφρασε ανοιχτά την άποψή του για την συνέντευξη και τις αποκαλύψεις στις οποίες προέβη η μητέρα της παίκτριας:

«Είναι μια αφορμή να αφήσουν τα παιδιά λίγο στη ζωούλα τους. Είναι μεγάλη κοπέλα. Δεν μας ενδιαφέρουν οι απόψεις των γονιών σε κάποια πράγματα. Καταρχάς για ποιο λόγο έδωσε συνέντευξη; Για ποιο λόγο; Είναι η κόρη της μέσα. Ξέρει η κόρη της ότι η μαμά της έδωσε συνέντευξη;

Η μαμά το κάνει για τον δικό της το λόγο. Άσε την κόρη. Είναι μέσα στο παιχνίδι, αλλά εκεί πέρα δόθηκε μια στιγμή. Αφήστε τα παιδιά σας ήσυχα. Και έστειλε και στο συμπέθερο μήνυμα; Είναι δυνατόν; Τι είναι αυτά ρε φίλε; Αυτό μου θυμίζει παλιά τη μαμά της Μαίρης Σκόρδου που έβγαινε και μάλωνε στα μεσημεριανά για την κόρη της. Τώρα απλά δόθηκε και συνέντευξη. Ντροπή!», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα από την εκπομπή:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο