Πέτρος Φιλιππίδης: «Με την Παπαχαραλάμπους τα είχαμε – Συνουσιαστήκαμε για πρώτη φορά…»
«Τίποτα δεν έγινε παρά τη θέλησή της» απαντά ο Πέτρος Φιλιππίδης στις κατηγορίες της Άννας – Μαρίας Παπαχαραλάμπους, η οποία δημόσια κατήγγειλε πως ο ηθοποιός εκμεταλλευόμενος το νεαρό της ηλικίας της είχε προβεί σε σοβαρές πράξεις προσβολής της γενετήσιας αξιοπορέπειάς της
«Τίποτα δεν έγινε παρά τη θέλησή της» απαντά ο Πέτρος Φιλιππίδης στις κατηγορίες της Άννας – Μαρίας Παπαχαραλάμπους, η οποία δημόσια κατήγγειλε πως ο ηθοποιός εκμεταλλευόμενος το νεαρό της ηλικίας της είχε προβεί σε σοβαρές πράξεις προσβολής της γενετήσιας αξιοπορέπειάς της.
Ο πρωταγωνιστής -στον οποίο ασκήθηκε δίωξη για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού- επιχειρεί να καταρρίψει το κατηγορητήριο υποστηρίζοντας πως επί 6 μήνες είχε σχέση με την Παπαχαραλάμπους για την οποία μάλιστα γνώριζαν πολλοί και μεταξύ αυτών και η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου.
Συμπληρώνει, μάλιστα, πως η ίδια έχει εκδικητικά κίνητρα γι’ αυτόν τον κατηγορεί τόσα χρόνια μετά.

Αναλυτικά, όσα υποστήριξε για τη σχέση του με την Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους:
«Η γνωριμία μου με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2000. Αναπτύχθηκε μεταξύ μας μια πολύ έντονη έλξη και ήδη πριν ξεκινήσουν οι πρόβες για τη θεατρική παράσταση ‘Οι ηλίθιοι’ στο θέατρο Βρετάνια τη σεζόν 2000 -2001, είχε ξεκινήσει μεταξύ μας ερωτική σχέση, η οποία διήρκεσε περίπου έξι μήνες.
Συvευρεθήκαμε για πρώτη φορά πριν από την έναρξη των προβών. Είναι καθ’ όλα ψευδής ο ισχυρισμός ότι, κατά την διάρκεια των προβών στο θέατρο, την απομόνωνα για να επωφεληθώ με τεχνάσματα και δικαιολογίες. Ήδη διατηρούσαμε ερωτική σχέση.
Τη σχέση μας αυτή βέβαια επιβεβαιώνουν και οι μάρτυρες που έχουν ήδη καταθέσει, συμπεριλαμβανομένης και της συζύγου μου, η οποία αναπόφευκτα έγινε γνώστρια της σχέσης αυτής, καθότι ήταν σοβαρή και είχα εμπλακεί ιδιαίτερα συναισθηματικά» αναφέρει χαρακτηριστικά στο απολογητικό του υπόμνημα.
- Συνταγή: Μεσογειακή ομελέτα με φέτα
- «Φάρος σταθερότητας»: Μαζί με την αβεβαιότητα για τον κόσμο, αυξάνεται και η πίστη των Ευρωπαίων στην ΕΕ
- Κρατικοδίαιτη αριστεία
- Τρομερές στιγμές στο φινάλε του Πορτογαλία – Κροατία: Η αφιέρωση στον Ζότα, η ατάκα του CR7 για το μέλλον και η τελευταία αγκαλιά Ρονάλντο – Μόντριτς (vids)
- Προπόνηση: Τα 10 λάθη που κάνουμε στο γυμναστήριο
- Ηλιοφάνεια και στους 37 βαθμούς η θερμοκρασία – Τοπικές βροχές και καταιγίδες στα ηπειρωτικά από το απόγευμα
- Τομ Μορέλο: Είναι μια πολύ, πολύ επικίνδυνη εποχή για την Αμερική
- Σχέση: Εσύ κοιμάσαι και η ευτυχία σου δουλεύει
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-FxNbwRDvWnY-unsplash-1-315x220.jpg)


























































![Διαδηλωτής αυτοπυρπολήθηκε έξω από τα γραφεία του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/tibet-315x220.jpg)







![ΗΠΑ: Μέρος της σκηνής κατέρρευσε κατά την διάρκεια προβών για την γιορτή της 4ης Ιουλίου [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/250-kai-simera-315x220.jpg)










Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442