Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης 0-1: Έκανε… σεφτέ στο φινάλε

ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης 0-1: Έκανε… σεφτέ στο φινάλε

Ο Αστέρας φύλαγε το καλύτερο για το τέλος. Με πέναλτι του Γκόμες στο 28′ η ομάδα της Τρίπολης επικράτησε με 1-0 του ΠΑΟΚ στην Τούμπα και πέτυχε τη μία και μοναδική του νίκη στα πλέι οφ.

Έψαχνε τη νίκη της… τιμής. Στα προηγούμενα εννιά παιχνίδια του στα πλέι οφ δεν είχε καταφέρει να πάρει τρίποντο. Το πάλευε. Έφερε στην έδρα του ισοπαλία με όλους. Έκανε αποτέλεσμα στη Λεωφόρο. Προσπαθούσε να βρει εκείνη τη νίκη που θα του… γλυκάνει ακόμα περισσότερο τη σεζόν. Και τη βρήκε έστω και στο φινάλε.

Ο Αστέρας Τρίπολης έφυγε με το 1-0 από την Τούμπα απέναντι σε έναν ΠΑΟΚ που είχε πολλές αλλαγές και ένα μυαλό… αλλού. Σε έξι μέρες ο δικέφαλος δίνει το δικό του παιχνίδι της χρονιάς. Στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Ολυμπιακό διεκδικεί έναν τίτλο. Κι εκεί βρίσκεται το μυαλό όλων εδώ και μέρες.

Του Πάμπλο Γκαρσία, που βρήκε ευκαιρία σήμερα να ξεκουράσει βασικούς και να δώσει ευκαιρίες σε μικρούς. Των παικτών που το τελευταίο που τους ενδιέφερε ήταν να βάλουν τα πόδια τους στη φωτιά και να ρισκάρουν το οτιδήποτε σε ένα αδιάφορο παιχνίδι απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Όλα αυτά τα εκμεταλλεύτηκαν οι Αρκάδες. Που δεν απειλήθηκαν ουσιαστικά σε όλο το πρώτο ημίχρονο από τον ΠΑΟΚ. Βρήκαν πέναλτι σε ανατροπή του Γκόμες από τον Σβαμπ, ένα πέναλτι που αρχικά έβγαλε ο Πασχαλάκης αλλά εμφανέστατα είχε κάνει λάθος. Κανένα από τα δύο του πόδια δεν πατούσε πάνω στη γραμμή.

VAR, έλεγχος, επανάληψη από τον Τζιοβάρα. Νέα εκτέλεση του Γκόμες, αυτή τη φορά ο Πασχαλάκης βρήκε μεν  την μπάλα, αλλά δεν κατάφερε να της σταματήσει την πορεία προς τα δίχτυα και το 0-1 ήταν γεγονός.

Ο ΠΑΟΚ είχε μια ανούσια υπεροχή και μια ακόμα πιο ανούσια κατοχή της μπάλας στο δεύτερο ημίχρονο, δεν απείλησε, δεν πίεσε, ούτε και… πιέστηκε.

Ως εκ τούτου το 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος, με τον δικέφαλο να γνωρίζει την πρώτη εντός έδρας ήττα του στα πλέι οφ και τον Αστέρα να παίρνει την πρώτη του – και μοναδική – νίκη στη συγκεκριμένη διαδικασία.

Πηγή: to10.gr

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024