Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σπίτι με το MEGA: Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είπε στους φίλους της «Έλα» και αυτοί δεν μας απογοητεύσαν

Σπίτι με το MEGA: Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είπε στους φίλους της «Έλα» και αυτοί δεν μας απογοητεύσαν

Η βραδιά που παρουσίασε στο «Σπίτι με το MEGA» έκρυβε πολλές εκπλήξεις. Τόσο από το διαφορετικό playlist όσο και από την ενέργεια της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

Χαρισματική τραγουδίστρια, υπέροχη ψυχή και με μια σταθερή στάση στο χώρο της μουσικής όλα αυτά τα χρόνια. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη απέδειξε πολύ γρήγορα ότι είναι πολύ παραπάνω από ένα παιδί ταλαντούχων καλλιτεχνών και χάραξε τη δική της πορεία στα μουσικά δρώμενα.

Η βραδιά που παρουσίασε στο «Σπίτι με το MEGA» έκρυβε πολλές εκπλήξεις. Τόσο από το διαφορετικό playlist όσο και από την ενέργεια της Ελεωνόρας Ζουγανέλη.

Ροκ διάθεση και τέλειες ερμηνείες σε ένα πρόγραμμα που είχε ενορχηστρώσει άψογα ο Δημήτρης Μπαρμπαγάλας και φυσικά εκλεκτοί καλεσμένοι που έδειξαν την εκτίμηση και την αγάπη τους για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Φίλιππος Πλιάτσικας: Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι το γούρι μου

Με αυτά τα λόγια ο Φίλιππος Πλιάτσικας εξέφρασε την αγάπη του για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

«Κάπου στο 2012 χτύπησε το τηλέφωνο και μια πολύ γνώριμη φωνή ακούστηκε στην άλλη άκρη της γραμμής. Με προσκάλεσε να συμμετάσχω σε ένα τραγούδι του, το οποίο έσκισε, όπως και όλα του τα τραγούδια. Αλλά για κάποιο  λόγο με θεώρησε γούρι του. Μετά κάναμε μαζί μια καλοκαιρινή περιοδεία και από τότε μας δένει μια σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης. Τον αγαπάω πολύ και θαυμάζω. Τον ευγνομονώ για τον τρόπο που έχει σταθεί δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια. Και σήμερα καλώ εδώ τον Φίλιππο Πλιάτσικα» είπε από την μεριά της η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Οι δύο καλλιτέχνες είπαν μαζί το «Όλο μ’ αφήνεις να σ’ αφήσω» και τα «Μικρά βεγγαλικά» που έχει ερμηνεύσει πρώτη η ίδια η ερμηνεύτρια.

Γαλάνη: Η Ελεωνόρα ανήκει στα λίγα πρόσωπα που συνεχίζουν την παράδοση των καλών φωνών

«Οι σοφές μας λαϊκές παροιμίες λένε ότι όταν φοβάσαι να μη σου συμβεί κάτι τελικά σε βρίσκει. Η ζωή όμως σου επιφυλάξει εκπλήξεις και δώρα που τα ονειρεύεσαι από παιδί. Έτσι κάπως συνέβη και με μένα. Γνώρισα και βρέθηκα να συζητάω μαζί της σε ένα στούντιο υπέροχα πράγματα με τη σπουδαιότερη ελληνίδα τραγουδίστρια, υπέροχο άνθρωπο που οι ερμηνείες έχουν χαραχθεί μέσα στη συνείδηση και την ψυχή μου. Σήμερα με τιμάει με την παρουσία της. Δήμητρα μου σε ευχαριστώ πολύ που δέχθηκες» ανέφερε πολύ συγκινημένη η Ελεωνόρα Ζουγανέλη καλώντας στην Δήμητρα Γαλάνη στη σκηνή.

Οι ερμηνεύτριες τραγούδησαν ένα κομμάτι που έχουν από κοινού χαρίσει στους τηλεθεατές. «Σαν μαγεμένο» σε μια υπέροχη διασκευή.

«Την Ελεωνόρα την είχα ακούσει παλιά, ήταν ακόμα παιδί. Την είχα ακούσει όταν είχε τραγουδήσει μαζί με τον Γιώργο Νταλάρα και είχα πει ‘μια πολύ σημαντική φωνή’, όπως είπαμε όλοι μας και όπως είπε και ο ελληνικός λαός στη συνέχεια. Ήρθαμε κοντά για μια διαφήμιση που μας ζήτησαν να πούμε μαζί ένα τραγούδι και να’ μαστε εδώ σήμερα παρεούλα. Ανήκει σε αυτά τα πολύ λίγα καινούργια πρόσωπα που έχουν ξεχωρίσει, φωνές που συνεχίζουν την παράδοση των καλών φωνών στη χώρα μας. Η Ελεωνόρα ανήκει μαζί με 2-3 ακόμα φωνές σε αυτή τη σειρά και είναι πολύ συγκινητικό γιατί σημαίνει ότι υπάρχει μια συνέχεια. Εγώ δεν γράφω τραγούδια μόνο για μένα, υπάρχουν τραγούδια που ακούω μια φωνή να τα λέει. Είναι ωραίο να παρατηρείς αυτό που έχεις γράψει. Η Ελεωνόρα θα ήταν μια φωνή που θα μπορούσα να γράψω» ανέφερε η Δήμητρα Γαλάνη.

Ζουγανέλη: Στην παιδική ανάμνηση η Κωνσταντίνα φάνταζε σαν ηρωίδα του παραμυθιού

«Πολλά χρόνια πριν και ούσα και εγώ αρκετά μικρότερη την είδα και την άκουσα πρώτη φορά να τραγουδάει. Παρόλο που είχα την τύχη να παρακολουθήσω πάρα πολλές παραστάσεις λόγω των γονιών μου αυτό που αντίκρισαν τα μάτια μου τότε δεν το είχα ξαναδεί. Στην παιδική μου ανάμνηση η Κωνσταντίνα φάνταζε η ηρωίδα ενός υπέροχου παραμυθιού. Κάποια χρόνια μετά ακούγοντας ένα τραγούδι στο ραδιόφωνο και με έπιασε μεγάλη χαρά. Στην καλοκαιρινή μου περιοδεία είπα ένα τραγούδι της και αφού αυτό δεν μου έφτασε της ζήτησα να πούμε μαζί ένα δικό της τραγούδι στο δίσκο μου» ανέφερε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη για την Κωνσταντίνα.

Η Κωνσταντίνα μόνη στη σκηνή ερμήνευσε τραγούδια που στιγμάτισαν τις δεκαετίες του ’80 και του ’90 όπως το «Θα φύγω με τους φίλους μου για Κάιρο» από τον ομώνυμο δίσκο του 1990, το «Επόμενο τόνο», το «Γλυφάδα Μαρακές» αλλά και το «Κι αυτό το βράδυ».  Αμέσως μετά χάρισε στους τηλεθεατές του MEGA το καινούργιο «Μη φέγγεις».

Η Κωνσταντίνα μαζί με την Ελπίδα Γαδ τραγούδησαν τους «Πέντε ανέμους» που είχε τραγουδήσει με τον Στέφανο Κορκολή.

Παπαγεωργίου: Θέλω να παίξω με την Ελεωνόρα στο θέατρο

«Θέλω να πιστεύω ότι μου είστε όλοι ανεβασμένοι και δεν σκοπεύω να σας ρίξω. Μπορεί το ρεπερτόριο μου να μην βοηθάει σε αυτό αλλά δεν ανησυχώ. Για αυτό υπάρχουν οι φίλοι» ανέφερε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και συνέχισε: «Θα φωνάξω ένα υπέροχο αγόρι, πολύ φωτεινό, με μια τρομερή ενέργεια, σπουδαίο ηθοποιό και πολύ χαίρομαι που μπορώ να τον αποκαλώ φίλο μου. Εκτός από το θέατρο έχει φτιάξει και τους Polkar. Να καλωσορίσουμε τον Γιώργο Παπαγεωργίου».

Ο ταλαντούχος ηθοποιός και τραγουδιστής ερμήνευσε το δικό του «Η αγάπη χρόνια δεν κοιτά» που έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις αλλά και το «Όλα αρχίζουν».

«Κυρίες και κύριοι το τραγούδι που ακολουθεί γράφτηκε σε μια στιγμή προσωπικής ανάγκης για ένα τέλος που θα φέρει μια νέα αρχή. Με την άδεια σας το αφιερώνω συνολικά στην αδιανόητη εποχή που ζούμε με την ελπίδα το ρεφρενάκι του να γίνει μια νέα αρχή για όλους» τόνισε ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Ο νεαρός τραγουδοποιός μαζί με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη τραγούδησε το «Φεύγω για μένα» σε ελληνικούς στίχους του Νίκου Μωραΐτη.

«Με την Ελεωνόρα γνωριστήκαμε σε μια παράσταση που έπαιζα εγώ και ο πατέρας της. Γνωριστήκαμε στην ταβέρνα Λεωνίδας στο Λυγουρείο. Εκεί την πρωτογνώρισα από κοντά. Θα ήθελα να παίξω με την Ελεωνόρα στο θέατρο σε μια παράσταση μουσικού ενδιαφέροντος. Παρόλα αυτά πριν από χρόνια είχα κάνει μια παράσταση που ήταν στηριγμένη σε ένα παλιό λαϊκό ρομάντζο ‘Την ωραία του Πέραν’. Νομίζω ότι η Ελεωνόρα θα το προσέγγισε με πολύ μεγάλη ευαισθησία αλλά ταυτόχρονα με τον τσαμπουκά που έχει η ηρωίδα γιατί νομίζω ταιριάζει πολύ στην ιδιοσυγκρασία της» είπε από την μεριά του ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Ζουγανέλη για Ελπίδα Γαδ: Με κέρδισε το χρώμα της φωνής της

«Με κέρδισε το χρώμα της φωνής της και ήθελα να την γνωρίσω. Έχω τη χαρά να είμαστε πια ομάδα. Απόψε βρίσκεται μαζί μου στη σκηνή η Ελπίδα Γάδ» ανέφερε η ερμηνεύτρια καλώντας στη σκηνή τη φίλη της πια, όπως τη χαρακτήρισε Ελπίδα που γνωρίσαμε μέσα από το The Voice. Η παίκτρια βγήκε δεύτερη στον διαγωνισμό αλλά ξεχώρισε για τις φωνητικές ικανότητες.

«Όταν και εγώ ξεκινούσα, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας μου είπε να τραγουδήσουμε ένα ντουετάκι μαζί. Και υπάρχει αυτό το τραγούδι. Ελπίζω όπως αυτό το τραγούδι έφερε όμορφα πράγματα στη δική μου ζωή, να φέρει και σε εσένα» με αυτό τον τρόπο προλόγισε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη το «Είπα στους φίλους μου».

Το κομμάτι περιλαμβάνεται στο δίσκο «Ήρωες με καρμπόν» του 2006 σε μουσική Μαχαιρίτσα και στίχους Πέγκυς Πολίτου.

Στη συνέχεια η Ελπίδα Γαδ ερμήνευσε το «Luna Rossa», τραγούδι που έχουμε αγαπήσει με τη φωνή του Γιώργου Νταλάρα.

«Η Ελεωνόρα είναι αυθεντική, δοτική, πολύ ζεστή, πολύ σταρ και πολύ καθημερινό παιδί ταυτόχρονοα. Είναι πολλά πράγματα. Ως δασκάλα είναι φοβερή, σε εμπνέει, σε καθοδηγεί, σε εμπιστεύεται. Από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε με συμβούλεψε να είμαι πάντα ο εαυτός μου, να είμαι αυθεντική. Αν θέλω να φτάσω κάπου να προσπαθήσω να διατηρήσω μέχρι το τέλος αυτή την ιδιότητα. Να προσπαθώ να επικοινωνώ πάντα στο κοινό την αλήθεια μου» δήλωσε η Ελπίδα Γαδ.

Marsellino Serif στη σκηνή του MEGA, ένα από τα παιδιά που ξεχώρισε από τον διαγωνισμό μουσικής The Voice.

Η νεαρός καλλιτέχνης μαζί με την Ζουγανέλη είπαν το «Πριν χαθεί το όνειρό μας» και το «Στάσου».

«Μου έχει κάνει εντύπωση στην Ελεωνόρα αυτό το αληθινό που έχει μέσα της και η μεγάλη της καρδιά. Η Ελεωνόρα με συμβούλευε για να βγάλω τον πραγματικό μου εαυτό γιατί έχω πολύ χιούμορ. Με έχει συμβουλέψει πολλά πράγματα όσο αφορά στη μουσική και όσο μπορώ θα προσπαθήσω να τα ακολουθήσω» ανέφερε ο Marsellino.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024